Rd Electronics - Slikts serviss
Sveiki,
Man vajadzēja datora detaļas pēc iespējas ātrāk un RD piedāvāja viss ātrāko piegādi, lai gan zinu ka gandriz visiem ir bijušas problēmas ar viņu piegādi, bet tāpat izvēlejos viņus un nu jau 3 reizi tiek pārcelts piegādes datums un man tas vairs neder, jo dodos uz arzemēm, kā parasti nekas nau RD mainijies pāris gadu laikā tāpēc ja ir izvēle neizmantojiet NEKAD RD PIEGĀDI, ja kautko vajag ejiet citur vissliktākais elektro preču veikals kāds pastāv.
Labdien!
Cienījamais sūdzības autor,
paldies, ka pievērsāt uzmanību situācijai!
Esam sarūgtināti, ka Jums nācās saņemt negatīvu pieredzi, nesaņemot pasūtījumu laicīgi. Uzņēmuma vārdā atvainojamies Jums par radušos situāciju un sagādātajām neērtībām!
Mājaslapā Rdveikals.lv tiek tirgotas preces, kas ir pieejamas - mūsu noliktavā, veikalos vai uz pasūtījumu no piegādātājiem. Ne visi piegādātāji ir no Latvijas, tāpēc dažu preču piegādes laiki var aizkavēties. Ja prece tiek pasūtīta no piegādātāja, bet piegādātājs informē mūs par termiņu izmaiņām - mēs attiecīgi informējām mūsu klientu. Klientam ir iespējas - gaidīt preci, izvēlēties alternatīvo preci ( kura ir pieejama mūsu noliktavā vai veikalā uz vietas) vai atteikties no pasūtījuma. Ja pasūtījums ir ar priekšapmaksu, klientam tiek veikta naudas atmaksa.
Mēs darām visu iespējamo, lai katrs mūsu klients būtu apmierināts ar saņemto pakalpojumu. Vēlreiz atvainojamies par sagādātajām neērtībām !
Ar cieņu,
RD Electronics
Man ir kādas 5 reizes parlikts līdz kaut kur Pusotram mēnesim. Bieži vien ir atkarīgs no tā ko sūti vai nu dārgs vai specifisks. M79 es aizkarus gaidījus 3 mēnešus kamēr parējo saņēmu samērā ātri.😂
Man bija negatīva pieredze darbā šajā uzņēmumā. Viņiem nav nekādas sistēmas preču uzskaitei savā noliktavā. Viņi nezina, cik daudz un kur preces tiek uzglabātas, tāpēc pasūtījumu izpilde aizņem daudz laika.
Aicinām atturēties no nepatiesas informācijas publicēšanas.
Es rakstu šo komentāru tikai no savas sliktās pieredzes, strādājot jūsu uzņēmumā noliktavā, kas atrodas: Latgales iela 493, Rumbulā.