Ужасный сервис

Добрый день! Я нахожусь в аэропорту Санторини, у мой ваучер 617014146 на аренду с ручным управлением, но я хочу арендовать его с автоматической коробкой, и я согласен взять не на 3 дня, а только на 2 дня за деньги, которые платит мое агентство. Спасибо! Жду вашего быстрого ответа.

Y Yuliia Bohachuk 11.08.2021

Atbildes (3)

MURAKAMI 17.10.2021

11.08.2021
Надеюсь достаточно быстро отвечаем: нашла место где это спрашивать. Обратится в фирму не дано? Это портал не вопросов, а жалоб.

J Jekaterinka 21.03.2022

Rakstīju...viss teksts pazuda...voobwem uzskatu,kad situāciju un lietas būtību neapspriedīwu,jo lai izprastum situāciju, jāzin no a līdz Z..Man vajadzēja tikt vaļā no dzīvokļa,kurām iesauka melna bedrē,atbrauca pašvaldības policija,visu ko gribēju tikt ārā no turienes un viss,tur atradās Varmāka un Viena rajona dzērājs,kamēr taisījos Varmāka traumēja man ausi, žokļi,salauza degunu, Pašvaldības policijas darbinieki no Latgales iecirkņa stāvēja un smējās,kaut ko tādu es redzēju pirmo reizi...Bet beigās meiginaja visi sataisīts mani par nenormālo,kad pati sevi sasitu:)))ir ārstu slēdzieni par piekaušanu,kā arī Varmākas SMS kur Vinjw atzīstas nodaritaja! Šobrīd zvana policijas darbinieki no visām malām un saka ka es pati biju piekauta,brīžiem policija kameru uz krūtīm slēdza ārā...Es wokā

6 min atpakaļ

J Jekaterinka 21.03.2022

Kā arī vakar mamma ar draudzeni zvanīja uz 110,pretim atbildēja sadzeries darbinieks,kurw neko nesaprata:))))))

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes