sudziba

kadas ir atsauksmes par agenturu Roberto Mac LTD,agentura ir Anglija

S Sergejs 18.08.2010

Atbildes (5)

J Jani 23.08.2010

Ne kada gadijuma ne lauiet iret savu dzvokli maju, sievietei Kravcenko Anai ar p.k.3O.O4.57-12.413.Un vina delam.Teluos par gudrinikiem.Lai tikai ne maksat.Vini parada cilvekam 1170 ls.utram 640 ls galu gala telos it ka Jus viniem liels drauks

A Alex 05.11.2010

es stradaju vinja firma, ari bbraucu no lv, pirmkart dzivoshanas apstakli8 ir nenormali shausmigi, dzivo tur un strada galvenokart dzeraji, jo normali cilveki aizmuk no vinja jau otraja nedelja, samaksa ir zemaka par minimalo. Ja vinjsh jau saka ka vajag stradat vairak, un sudzejas tikai vargie kas negrib stradat, bet ta nav, pie vinja nav iespejams nopelnit neko. Es vinju pazistu (roberto - ipashnieku) oficiali, vinjsh ir krapnieks ar lielo burtu K, viniem ir tads bizness tagad ar latvijas firmu, latvieshi maksa naudu, kas ari Roberto pienakas, vinji vinju dala, cilveki atbrauc, drusku pastrada, saprot ka neka laba nav, aizbrauc, ilgi vini tur neaizkavejas, es saku par normaliem, dzeraji jau paliek, tad brauc nakoshie, un ta talak. Ta ka domajiet pashi braukt tur vai nebraukt! Visu labu arzemju darba meklejumos!!!!!!!!!!!!!! Jautajiet ja kads jautajums mana e- pasta, centishos atbildet!

D depesh 09.03.2011

Roberto Mc Ltd.-Sezonas darbs, optimaalais ir no oktobra liidz februaarim. Pirms un peec tam dziivosiet un straadaasiet pa nulleem, vai pa miinusiem. Attieksme pret cilveeku (personiibu) nav vispaar! Var pateikt, ka nepietiek vieta busaa uz darbu 05.00. no riita, un cilveeks seezj maajaas (par kuraam ir jaamaksaa ap 60 poundiem/ ned.). Biezji izdomaa mistiskus atvilkumus no algaam (2 meeneshu laikaa novilka 80 poundus ). Peedeejo algu nesanjemsiet, ja aizbrauksiet uz maajaam pirms laika. Par braukshanu uz un no darba, novelk no algas (minimaalaas) 5 pondus dienaa. Ja straadaa saakot no 10 stundaam dienaa, un vismaz 5 dienas nedeeljaa, tad var nopelniit.
P.S. - ja visi gali truukst, tad var braukt tur straadaat. Bet tas, ka "apchakarees" uz finanseem ir 100%.

A anitinja777 13.07.2012

Personīgi man nav nekādu pretenziju pret šo aģentūru. Strādāju zemenēs, pelnu pietiekami labi! Īrēju kopā ar draudzenēm istabu ar labvēlīgiem apstākļiem, mājā nav neviena dzērāja, kā bija minēts iepriekš! Pati pēc savas pieredzes redžeju, ka cilvēki maz pelna, jo nevar pakustināt savu dibentiņu (atvainojos). Man nav iebildumu pret šo aģentūru. protams, ir arī mīnusi, bet tie sīkumi vien ir! Tas, ko cilvēki teica iepriekš, man šķiet absurds un pilnīgs murgs! Sorry, ja aizvainoju!

O olgapursi 18.01.2013

viss ir pareizi, ta ir krapnieku kontore, neticiet viniem, nekp nevar nopelnit, neviens tur nekad neko nenopelnis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes