skandāls

tā meteorīta krišana bija TELE2 triks,bet ļaudis mēļo ka tā kāpšana vanšu tilta pilonā esot LMT.reklāma kur cilvēks izmisīgi meklē tīlkla zonu,jo viņam nav LMT pieslēgums.

J jurka 27.10.2009

Atbildes (7)

D d 27.10.2009

Ja tā izrādīsies taisnība, laikam atteikšos no LMT. Apriebušies šitie operatoru kari... Pie tam teātris uz vanšu tilta izčakarēja man pus vakaru :D

Z Zaķis 27.10.2009

Pārsmieties var :D

H Hugo Djego 28.10.2009

Iedomajieties-nokrīt meteors,speciāli cilveki to savāc,noslepj,lai vēlak pārdotu.Bedrē sakurina visādus gružus un līmlentu! Un tad paska,ka Tele mūs ir izjokojusi!
Vajag saukt pie atbildības tos,kuri nozaga mūsu meteoru! Lai novieto atpakaļ bedrē,lai visi redz,kā bija iesakuma pēc kritiena!

P paula 28.10.2009

man liekas ka pāriešu pie bites
tele2 tā bija vienkārši pretīga rīcība es vienkārši nesaprotu kādā jēgā
tele2 divi to rīkoja sviests kaut kāds
noteikti tele2 samaksāja kāds no deputātiem
lai cilvēki novērstu uzmanību no bužeta

P pufa 28.10.2009

Viss sākās ar Biti, kad 4 plikie sestdien pa Alfu skrēja, pliks gan bija viens, 3- bija tikai apenēs.tad nu seko atbilžu sērija no konkurentiem.

J jo 02.11.2009

Ja jau TELE 2 ir tik šausmīgi sagrēkojies, ka jāatsakās no pakalpojumiem. Joks tikai :D Tādā gadījumā - ko lai saka par mūsu valdību? Uz ko lai maina :D

A albis 02.11.2009

letiņiem iedod tik par ko paļerkšķēt,piedirsīs ar kaudzi.vajadzēja paprasīt tam zemes īpašniekam,vai viņam bija meteorīta nokrišanas grafiks saskaņots pagasta padomē.jo pirms tam vajadzējis uzsliet biļešu tirdzniecības būceni.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes