Sezonas darbs ārzemēs

Vai kāds lūdzu varētu ieteikt labu fermu UK vai kur citur, kur varētu interesēties par sezonas darbu? Kur pret darbiniekiem izturas ar cieņu un, kur nodrošinātu ar naktsmītni un, kur arī kaut ko varētu nopelnīt?

K kirse 30.03.2012

Atbildes (2)

B Baiba Strause 08.04.2012

Es zinu vienu firmu Pro-Force Ltd, kas uzsāk DARBINIEKU ATLASI SEZONAS DARBAM ANGLIJĀ - zemeņu un kazeņu lasīšana pilsētā Leeds, uzņēmumā Makins Farm. Darba pienākumos ietilpst: zemeņu un kazeņu lasīšana tuneļos, uz paaugstinājumiem un uz zemes. Prasības kandidātiem: spēja strādāt smagu, fiziku darbu, bez veselības problēmām, spēja pamatot savu motivāciju šim darbam. Darba pieredze Lielbritānijā tiks uzskatīta par priekšrocību. Darba uzsākšana: 2012.gada maijs. Mēs piedāvājam LEGĀLU sezonas darbu līdz oktobrim, stabilu atalgojumu, kā arī iespēju nopelnīt bonusus. Samaksa: 6, 10 sterliņu mārciņas stundā, 9.15£ virs 39 darba stundām nedēļā. DARBĀ IEKĀRTOŠANA Lielbritanijā IR BEZMAKSAS!
PIETEIKŠANĀS DARBAM UN JAUTĀJUMI: rakstot uz [slēpt]@pro-force.co.uk vai zvanot 00441227730349, norādot vārdu, uzvārdu un telefona numuru, pa norādīto tālruni, vai e-pastu, norādot referenci‘’zemenes’’. Mēs ar Jums sazināsimies un veiksim telefonisku interviju. Intervijā svarīgi pamatot motivāciju, kādēļ Jums nepieciešams šis darbs.

L lipman 10.12.2012

Iesit google un sameklē pats fermas, cik uziet, piezvani un brauc strādāt. Caur firmām nebrauc, īpaši jau caur augstākminēto:)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes