Salamandra Tūre šogad?

Sveiki.Atradu interesantu sludinājumu no šīs firmas, darbs hamburgeru rupnīcā Lielbritānijā, atsauksmes šeit ir tikai negatīvas, tomēr tas viss jau bija sen. Kāds bija izmantojis šīs firmas pakālpojumus pēdējā laikā, būtu labi, ja padalītos ar informāciju.Paldies.

K Kkk 19.07.2011

Atbildes (8)

T ToJurijs 19.07.2011

Vergu nometne priekš baltajiem nēģeriem!

U Uldis 20.07.2011

Darbs Lielbritānijas rūpnīcās, noliktavās, fabrikās un lauksaimniecības uzņēmumos ir vergu darbs.
Ir kārtīgi jāmācas angļu valoda un jāstrādā tūrisma jomā.

K Kkk 20.07.2011

Bļāviens, nav atbildes, ejat garām, valoda, starp citu, ir perfekta.

K kāds 20.07.2011

un it kā par viesmīli nav vergs? Jebkurš darbs ir priekš vergiem, ja nu par to runājat. cilvēki brauc uz ārzemēm lai nopelnītu kaut kam naudu, nevis pārvācās tur dzīvot.

es labprāt labāk strādātu noliktavā, neka lai mani publika novēro kā idiotu par vergu viesmīli

U Uldis 21.07.2011

Ja cilvēks izskatās, kā idiots, viņš gan noliktavā, gan restorānā izskatīsies, kā idiots!!!!........:-)

M Moneyman 22.07.2011

Zini es pats esmu daudz braucis stradat uz angliju bet par tadu firmu dzirdu pirmo rejzi atceros ka vel bija firma Teksa bet tas bija aferistu firma. Ja es butu tu tad es visspar neizmantotu nekadu agenturu bet brauktu pats, jo ipasi ja tev ir laba anglju valoda. mekle darbu interneta pets tam zvani viniem un sarunajies, visspirms tev nevajadzes maksat agenturaj un uzrejz zinasi kur tu brauc. Ja tu neesi parliecinats vaj vienkarsi negrib braukt viens tad ej uz agenturu JSSINA ta jau ir parbaudita firma, kas atrodas tuvuma rigas centra adrese ir lacplesa iela 48, tur strada Maksims Vapne kas tev piedavas visadas opcijas kur braukt. Ja tu brauksi uz fermu vaj rupnicu tad esi gatavs ka darbs bus diezgan fiziski gruts. Paslajk minimala alga anglija ir 30 poundi diena, maksmimalajs ir 45 diena. Ire vien-istaba dzivokli ir apmeram 60 poundi nedelja bet vasara cenas var augt, censies nebraukt uz vietam kurie atrodas parak talu no pilsetas. Hamubrgeru rupnica izklausas par tipisko darbu anglija, es domaju ka apmaksa bus apmeram kadi 40 poundi diena. Un nenem galva tos duru drochitajus kas te stasta visadas mulkibas par cik shausmigi ir arzemes tie tachu ir bajgie tautas pujkas kas sez bez darba un bucha oligarhu pakaljas.

K Kkk 24.07.2011

Moneyman, paldies

K Kkk 03.08.2011

Sveiki, nellija, ja kas es neredzu Juusu isto epastu, taapeec naveru atbildeet

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes