Par Web Provider sniegtajiem diplomdarbu rakstīšanas pakalpojumiem.

Vēlējos uzzināt varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar Web Provider, kas sniedz pakalpojumus un raksta diplomdarbu. Kād pieredze jums ir un kā ar darbu kvalitāti?

J JustīnePrule 07.11.2010

Atbildes (13)

P Pasniedzējs 07.11.2010

Pie manis neviens students nenokārto ieskaiti vai diplomu, ja darbu viņš nav rakstījis pats! Kā to pārbaudīt, es protams neteikšu, bet sliņķiem varu pateikt, ka eksistē vairākas metodes kā to izdarīt!

Cienījamie studenti!
Kad jūs beidzot sapratīsiet, ka saņemot diplomu par augstāko izglītību, nebūt vēl nenozīmē, ka jūs šo izglītību esat arī ieguvuši!
Eksistē vairākas metodikas, kuras savā praksē izmanto potenciālie darba devēji lai pārliecinātos par to vai jums augstākā izglītība ir arī galvā, ne tikai uz papīra!
Tāpēc diplomdarbi ir jāraksta pašiem, tas paplašina jūsu redzesloku!
Ne vienmēr visu var nopirkt par naudu un atrunas, ka nav laika, šeit neiet cauri, jo ja jau esi sācis studēt, tad ar to bija jārēķinās, ka tas prasīs ļoti daudz laika!

TĀ KĀ RAKSTI VIEN PATS SLIŅĶĪT! UN LŪDZ DIEVU, LAI NEIZRĀDĀS, KA ESI VIENS NO MANĒJIEM STUDENTIEM, JO JA NERAKSTĪSI PATS UN BŪSI VIENS NO MANIEM STUDENTIEM, TAD PIE DIPLOMA TIKT IZREDZES LĪDZINĀS NULLEI!!!

A Admins 07.11.2010

JUSU IP IR REGISTRETA UN SUDZIBA NODOTA TALAKAIS TIESIBSARGAJOšO IESTāžU IZSKATīSANAI.

TAS IR NOPIETNS PARKAPUMS,MEKLESIM JUSU STUDIJU VADīBU.

U Uldis 08.11.2010

Nesapratu kurām iestādēm admins nodeva IP adresi, jo IP adrese ir fizisku personu dati, kas aizsargājami ar FPDA likumu. Bez tiesībsargu vai citas iestādes pamatotas prasības IP adresi pat nedrīkstat apstrādāt :) Tas tā no normatīvo aktu puses skatoties. Lai gan pieļauju, ka admins ir vien tas pats "pasniedzējs", kurš pat aizmirsis izslēgt Caps Locks.

Runājot par diplomdarbiem, tad es gan nesaprotu pasniedzēja sašutumu, jo paši labi zinām, ka skola jau tik tāda pasniedzēju barotava ir, kur iegrūž kaudzi ar teoriju, bet no tās jēga maza, ja pašam nav galvas. Pēc idejas jebkurš teoriju var atrast internetā un audzēt savas zināšanas pats - nemaksājot par to Ls 1500/gadā. Varu apliecināt, ka darba devējs novērtē tieši cilvēku - ne viņa diplomu. Diplomdarbs ir vēl viena iespēja kā pasniedzēji var nopelnīt vasaras atvaļinājumam - darba vadīšana/recenzijas utt..tas viss ir naudas jautājums.

Justīnei varu ieteikt nepīties ar rakstītājiem, kas prasa 0.5 Ls/lapu. Pirms kāda laika cenas svārstījās no 5-25Ls. Tagad iespējams ir vērts izvērtēt no kādiem Ls 3/lapu.

J Jana 08.11.2010

Piekrītu, ka darba devējs izvērtē cilvēku, nevis diplomu, bet ja diplomdarbu rakstījis ir "darba zirdziņš" tad pašam, it kā autoram galvā nekas nebūs. Nu tas lai jau paliek uz sliņķu sirdsapziņas!
Katrā ziņā pašam rakstot gan galvā kaut kas paliks, gan zināšanas būs labākas, gan naudiņa ieekonomēsies!
Es par darba vadīšanu un recenziju rakstīšanu naudu neņemu, bet uzreiz varu pateikt vai students pats ir rakstījis, vai arī kāds cits viņa vietā to ir darījis! Varu atklāt vienu no daudzajām niansēm, kuras tiek izmantotas studentu darbu pārbaudēs. Ja students staigā uz manām lekcijām un strādā, pa 4-5 gadiem es jau nu varu noteikt katra studenta rakstīšanas stilu un manieres un to ļoti labi var redzēt diplomdarbā! Secinājumus izdariet paši! Tāpēc man ir studenti, kas nododot referātus, nākamajā lekcijā ir ļoti pārsteigti, kas es atgriežu viņu darbu atpakaļ ar uzrakstu "Plaģiāts" vai arī ar interneta adresi no kurienes referāts vai kursa darbs ir lejupielādēts. Man patīk vērot viņu sejas izteiksmes!
Kāpēc lielākā daļa studentu domā, ka pasniedzējs ir tas, kuru var piemānīt? Ja arī kādam izdodas mani piemānīt, es sevišķi nepārdzīvoju, jo galu galā tās zināšanas nepieciešamas jums, ne man!
Arī mēs esam cilvēki un arī "klejojam" pa internetu un arī atrodam ko jaunu vai interesantu! Man arī vecums vēl tāds, kad gribās turēt līdzi jaunajiem, jo dažs labs students ir tikai 3-5 gadus jaunāks par mani!

A ADMINS ULDIM 08.11.2010

JA TIEK PARDOTS VAI PIRKS KURSA DARBS,TIEK ZINOTS ATTIECIGAM IESADEM UN VINAM IZLEMJ PAR TALAKO LIETAS KARTIBU.TAS IR SODAMAS LIETAS MUSU VALSTI.

T To Ferratum 11.11.2010

Pasniedzēj izskatās,ka tu esi satraucies par savu maciņu.Zinu tādus taisnības meklētājus,kā tu.Piem:Samaksā lektoram naudiņu un darbiņu viņš pats atradīs tavā vietā.Reāli šie cilvēki ,kuri studentiem raksta darbus tev ir Tiešie konkurenti un tevi izskatās tas ļoti satrauc.

T To Ferratum 11.11.2010

Mūsu valstī ir viss sodāms un par visu tevi var sodīt,jo mums ir valsts rekets.Arī tevi var sodīt,ja gribēs atradīs par ko.

J Jana 14.11.2010

Ko rausties! Samaksā man! Es Tevi TIKAI par 10 latiem uzmetīšu!
Kāda šķirba kurš tevi uzmetīs! Es par desmit, vai kāda līze par 25?

I Iveta 19.11.2010

Man ar izskatās, ka kāds satraucies, ka ir cilvēki, kas reāli var otram uzrakstīt labu darbu, ne plaģiātu. Un nevajag muldēt, ka tas ir kas krimināli sodāms! Ja tā būtu, tad visi tie atlanti un tamlīdzīgie jau sen būtu aizklapēti un īpašnieki aiz restēm. Krievijā tas viss reāli darbojas kā biznesa virziens, ir organizācijas, kas sniedz tieši tāda veida pakalpojumus.

J jautātāja 21.11.2010

Izskatās, ka arī intereses izrādīšana ir sodām rīcība pēc šī portāla admina domām! Priekš kam tad ir domāta tāda sadaļa jautājumi? ja jautā, tas nenozīmē, ka tieši šim cilvēkam ir nepieciešami šadi pakalpojumi.

. ...... 25.11.2010

Nav jau ko uztraukties, jo šis WebProvider ir kārtējais krāpnieks, kad saņems darbusapratīs, ka pašam labāk rakstīt darbu!

L LILIT 04.06.2011

Nevajag izmantot Web provider pakalpojumus darbu rakstīšanā, jo darbu nevar apskatīt pa daļām, vienkārši nesūta, jo vēlas saņemt vispirms naudu.Telefona numurs ,ar kuru šis cilvēks ievieto sludinājumu nav sasniedzams.

E ess 08.04.2013

Neiesaku izmantot šī cilvēk pakalpojumu, jo viņš nemāk rakstīt darbus un darbus nenodod laikā!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes