Nepatiesu ziņu sniegšana no bijušo darba devēju puses internetā.

Bijām iedomājušies pacīnīties šajā"krīzes"laikā ar darba devējiem par klaju darba likumu neievērošanu no darba devēju puses, kā arī par neizmaksātām visām naudas summām par komandējumiem...Līdz ko uzsākām šādu darbību ...darba devēji liekot lietā visādus negodīgus līdzekļus beigās izēda mūs no darba...Un vēl ielika mūsu vārdus melnajā sarakstā, interneta vidē, kurā ir reģistrētas daudz firmas kas ir saistītas ar mūsu profesiju.Lūdzu iesakiet kā rīkoties tālāk...?Kādā veidā lai soda tos kas ielika šo nepatieso informāciju..?Vēl..liekas ka grūti būs pierādīt kas šo informāciju ielika ...un sanāk, nav pierādījumu....nav arī apsūdzāmo...Gatavojamies cīnīties tālāk...bet kā vienmēr viss atsitas pret naudas trūkumu...un to viņi izmanto...Nabagam taisnības nav!

S Sandris 19.08.2009

Atbildes (2)

š šeherezade 20.08.2009

Pag,pag,īsti nav skaidra lietas būtiba...Kādus apmelojumus jūsu virzienā tieši ir izteikuši bijušie darba devēji???Cik saprotu,tad esat bijuši darba attiecībās un kas notika??Un par ko melnajā sarakstā??

S Sas 21.08.2009

nu katram i-neta komentāram tak saglabājas IP adrese no kurienes tas koments saglabāts, tā kā ar to nebūtu problēmas.
bet nu nevajag jau arī sevi pārvērtēt - acīmredzot iedzēlāt šim darba devējam. jo šobrīd tā mūsu LV likumdošana aizsargā tikai darba ņēmējus, bet nevajag aizmirst arī to ka darba devējs ir cilvēks (vismaz vairumā gadījumu). un ja viņiem ir grūti izkasīt naudu priekš algām, tad pa kādiem vēl papildus bonusiem iet runa....

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes