kā izdzēst manu sūdzību?

KĀ var izdzēst sūdzību, ko esmu pati ielikusi šajā portālā? Tā kā situācija ir atrisināta ar frizētavu, par kuru biju šiet rakstijusi, gribu izņemt pašu sūdzību šajā portāla no sava profila, bet diemžēl to nevaru izdzēst... 3 reizes rakstiju administrācijai, nekādu izmaiņu... Ko man darīt?

T tā nav patiesība 20.11.2012

Atbildes (3)

Likumsargs 21.11.2012

Neko!
Jūs taču, ja sūdzību grāmatā ierakstat sūdzību pēc tam neplēšat ārā lapu, kad konflikts ir atrisināts! Te ir tieši tas pats!

I Inetiņa 22.11.2012

Tad laikam labākais, ko varat darīt, ir uzrakstīt komentāru ar atvainošanos, vai kā savādāk izpaust savu mainīto attieksmi pret frizētavu, jo man šķiet, ka ļoti bieži mēs vispirms darām un tad domājam, vispirms vainojam citus, tikai tad paraugāmies uz sevi...tādēļ arī tā iznāk, kā iznāk ...skumji, ja tiešām konflikts ir bijis un par to steidzami pausts publiskajā telpā. Nekad nevar zināt, vai pats nenonāksi apsūdzētā situācijā un, kā tad jutīsies tu pats, kad visa Latvija lasīs tavu vārdu - nekad nedari otram to, ko negribi, lai dara Tev!!!:)
Kādēļ latvietim tik ļoti garšo otrs latvietis???

drakonica 24.11.2012

Inetiņa horowo skazala Kādēļ latvietim tik ļoti garšo otrs latvietis???
k sozaleniju eto pravdivoje zamecanije, naverno mintalitet takoj po principu sozri bliznego ctobi on ne ukusil tebja naverno pervobitnij instingt samosahronenija srabativajet! No na samom dele eto ocenj strasno i ocenj obidno, cto narod opustilsa do takogo! Ja v obscem!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes