Darbs ārzemes

Labdien!Laikam visiem jau ir apnicis šīs jautājums, bet varbūt kāds vai ieteikt firmu caur kuru var droši aizbraukt ārzemes strādāt?Paldies!

L laba 27.02.2015

Atbildes (6)

V vidus 27.02.2015

Vis labakais ir pasam sameklet un ja iespejams tad zvanit uz izveleto darbu

N nezavisimij 27.02.2015

Nav jau tadas firma miļa. Latvija var but SIDI group darbs uz kruizem kad reiz viniem ir citas vakansijas nu varbut, es nezinu tieši. Vini atrodas man liekas Citadeles iela 2, vai 5, visas vakansijas www.cv.lv Bet nekad caur viniem ne stradaju tikai bija intervju. Jūms vajag pataj meklet, caur internetu sajtu valsta uz kurieni jus grib stradat. Ja ne tad jus drizak apmelo un jus paliek pec tam bez naudas... Vajag meklet tieši internet sajta robiežēm. Uz kadu vakant vietu darbu jus gribet. Varu jums kaut ko pateikt un rekomendet druzcin. Esmu ari bez darba, bet ja jus esat jauna un grib stradat jebkura vieta.

L laba 02.03.2015

Paldies par padomiem!

K Krish 04.03.2015

Ja ir cilveeki, kuriem bija Laba pieredzes sadarbiibaa ar Firmaam, luudzu uzrakstiet taas firmas! Jo nekur internetaa nav normaalas informaacijas par paarbaudiitaamm firmaam, ne visus tacu kraapj))Ir cilveeki, kuri straadaa un negrib uz Latviju.)

SergejsSN 09.03.2015

Labāk izmantot kādu vietējo darbā iekārtošanas aģentūru, kas ar to nodarbojas. Latvijā ļoti maz darbā iekārtošanas aģentūras, kas spēj vadīt ārpus robežām, arī tādas, kurām licences kārtībā. Kā jau minēju augstāk, labāk aizbrauc un tad kārto lietas tur.
Jo ātrāk, jo labāk.

M Matīss 25.03.2015

Nebrauc!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes