что делать ?

Купил электронный звонок , дома сложил ,оставил до вечера на столе , и тут началось- начал сам периодически звонить пока не достал батарейку .Отнес обратно в магазин-брака нет , звонок работает , а может в вашемдоме еще такой звонок есть ,и они работаютна одной частоте !Так -что повода обратно в магазин забрать нет , это не наша проблема!А звонок стоит почти 12 латов .

п петр 29.11.2010

Atbildes (12)

A Andrejs 29.11.2010

Pirmkārt, savā etniskajā valodā vari komunicēt brālīgajā slāvu kaimiņvalstī, tepat Krievijas Federācijā.
Otrkārt, jautājums protams ir interesants. Viņi nevarēja samainīt pret citu zvanu, kuram būtu cita frekvence notā paša modeļa, vai cita? Rūpīgi iepazīsties ar instrukciju. Tu esi zvana lietotājs vai ne? Tātad zvanam būtu jāreaģē tikai uz Tavas pults pieskārienu un citādi jau tas ir uzskatāms par brāķi, ja zvana pats no sevis. Varbūt kaut kas nav kārtībā ar apraides diapazonu, varbūt tas ir pārāk stiprs, kādam tam nebūtu jābūt? Vēl pamēģini atrisināt problēmu to neturot uz galda, pie logiem.
Zvani uz PTAC. Ja galīgi nekas neizdodas, mēģini to iemainīt kādā tehnoloģiju forumā, varbūt kāds citu zvanu var piedāvāt.
Zināšanai - http://www.google.lv/#sclient=psy&hl=lv&q=bezmaksas%20latvie%C5%A1u%20valodas%20kursi&aq=1&aqi=g4g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=35cd73fbfb93082f&pf=p

P Peter 30.11.2010

Thank you for coming!

A Arčibalds 30.11.2010

Tie durvju zvani ar tālvadību ir lieli Pīīīīīī jo mums privātmājā arī zvanīja pats no sevis,bet maksāja 29.99:( noņēmu aiznesu atdevu un nopirku kā vecos labos laikos ar vadu:) Tagad zvana tikai tad ja vajag.

I Imants 30.11.2010

Vortālā var rakstīt abās valodās !

I Imants 30.11.2010

Man loti patik tavs vards vai niks - Andrejs !
Var but mainisi uz "Andris", ja nepatik krievu valoda ?
Rakstam un rakstisim, kamer vortalaa lietosanas noteikumos nav ierobezojuma svesvalodas izmantosanaa, gan RU, gan EN.

A Andrejs 01.12.2010

Ne par valodas ierobežojumiem ir runa, bet par to ka viena svešvaloda Latvijā ir pārāk izpletusies, iespiežoties daudz neaizsargātākas valodas vidē. Man nav nekādu iebildumu pret pašu krievu valodu.
Runājot par Tavu - "EN", aizbrauc uz Vāciju vai Franciju un parunā sabiedrībā "EN" valodā, viņiem patīk.

I Imants 01.12.2010

Ja neiet runa par valodas ierobezojumiem, tad Juusu fraze "Pirmkārt, savā etniskajā valodā vari komunicēt brālīgajā slāvu kaimiņvalstī, tepat Krievijas Federācijā." ari nebija vajadziga... un piekritu Juusu ieteikumam sazinaties ar PTAC, jo ir pa temu.
Par valodas vidi vortalaa :
- ir paredzeta iespeja parslegties uz RU, ko apliecina vortala ipasnieka gatavibu komunicet/moderet vismaz vienaa svesvalodaa,
- vortala rakstu struktura neparedz sadalisanu divas dallaas - LV un RU raksti/komentari ir vienaa DB un moderators nedzes araa svesvalodas ierakstus, kas atbilst vortala ipasnieka politikai, noteikumiem un ir pareizi,
- reklama iet abaas valodaas, kas ir vortala ipasnieka interesees ienemumu zinnaa.
Ja kads si vortalaa uzrakstiis EN, tad lietotaju lielaka dala partulkos (piem., ar interneta palidzibu) un atbildees pa temu nevis rakstiis "...please communicates here in Latvian, but in their own country in English..."
По теме вопроса : свяжитесь с Центром защиты прав потребителей для консультации. Вероятно, что вернуть звонок можно. Особенно в случае, если нет нормальной иструкции и технического описания на латышском языке.

D [email protected] 01.12.2010

Nu labi, nesāc iekarst. Es runāju absolūti vispārīgi, nevis konkrēti par šo vortālu. Tas bija mans ieteikums jautājuma autoram komunicēt valsts valodā. Atstāj to personīgi starp mani un viņu. Kāpēc tā domāju, esmu jau paskaidrojis.
Esi droši vien administrators, vai ne? Paskaties uz valodas līmeni internetā, gan latviešu, gan krievu. Pat Krievijas čatos man palūdza rakstīt ar angļu burtiem, lai neķēzītu krievu valodu ar pareizrakstības kļūdām. Šādu "Pokemonu" valodiņu no Latvijas interneta vides vajadzētu izskaust diezgan mērķtiecīgi. Sūdzību par pārmērīgo krievu valodas iespiešanos Latvijā, gan nerakstīšu.
Veiksmīgu Tev dienu un mums visiem sapratni! :)

I Imants 01.12.2010

Neesmu admins...
Veiksmīgu dienu jautājuma autoram, Tev un vortāla lietotajiem.

H Help 03.12.2010

Zvans , zvans ,zvans , prieks kam vins vajag ?

K Kestutis I. 04.12.2010

Zini ko Andrejs tu esi galigs idinš, jo tu šejt tadu stulbumu sarunaji issak sakot tu pats sevi pietajsi, vispar ne pa temaj un vel tadu fufeli sarakstit tev vajadzetu arstieties. Bajgajs patriots atradis tikaj pats nezin ko mulde XD

A Andrejs Kestutim I. 06.12.2010

Kurā mucā augi, lamzak? Vēl viens "Pokemonu" valodā sprauslājošs bērnelis. Runa iet par zvanu un valodas tēma jau sen tika izbeigta.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes