Velvet Beauty Lounge - Velvet Beauty Lounge/ Slikts serviss, naudas krāpšana par nekvalitatīvu darbu

SŪDZĪBA PAR NEKVALITATĪVU PAKALPOJUMU

Vēlos izteikt sūdzību par saņemto pakalpojumu salonā “Velvet Beauty Lounge”. Diemžēl mana pieredze šajā salonā bija ļoti negatīva, un esmu ļoti vīlusies.

Apmeklējuma sākumā man tika izvēlēta matu krāsa, taču pēc krāsošanas kļuva skaidrs, ka matu saknes nav nokrāsotas pareizi – sirmie mati un saknes joprojām bija redzami. Kad izgāju ārā no salona, sapratu, ka rezultāts nav pieņemams, tāpēc nācās doties atpakaļ, lai kļūdu labotu. Tas nozīmēja zaudētu laiku, bet nauda jau bija samaksāta.

Krāsa, kādu vēlējos jau pašā sākumā, netika iegūta. Lai labotu kļūdu, meistare man vienkārši nokrāsoja matus tumšākus. Rezultāts joprojām neatbilda manām vēlmēm.

Runājot ar frizieri, lūdzu arī skaisti ieveidot matus, paceļot saknes, lai būtu apjoms. Tas netika izdarīts. Meitene, kura veica darbu, bija ļoti satraukta un pat neprata pareizi noturēt ķemmi, veidojot matus. Radās sajūta, ka salonā strādā mācekles, jo darba kvalitāte neatbilda profesionāla friziera līmenim. Tomēr par šo pakalpojumu tika pieprasīti 80€.

Arī pēc otrā mēģinājuma mati netika normāli ieveidoti – man nācās doties prom ar slapjiem matiem. Rezultātā pat mans mētelis tika nokrāsots ar matu krāsu.

Salona īpašniece ar klientiem komunicē ļoti nekvalitatīvi, un situācijas risināšanā netika piedāvāts nekāds risinājums. Neraugoties uz acīmredzami nekvalitatīvu darbu, man netika piedāvāta pat daļēja naudas atgriešana.

Šīs situācijas dēļ mana diena tika pilnībā sabojāta – man bija jādodas uz vīra dzimšanas dienas pasākumu, taču šī salona dēļ es to nokavēju.

Pirms šī apmeklējuma biju lasījusi labas atsauksmes par šo salonu, tāpēc biju ļoti pārsteigta par piedzīvoto. Vēlos piebilst, ka manikīra speciāliste salonā bija ļoti laba, taču frizieru pakalpojumu līmenis diemžēl ir ļoti zems.

Esmu ļoti vīlusies šajā pieredzē un uzskatu, ka par šāda līmeņa darbu prasīt 80€ nav pieņemami.

L Liga💚 3 st atpakaļ

Pievienot komentāru bildei