Rimi - RIMI/ Piesārņo kāpņu telpas ar rimi makalatūru

Ik pa laikam adresē - Ķegums, Staru iela 4 parādās RIMI makulatūras kalni.

Saņematies, jums tak pašiem ir lielas miskastes un nav obligāti piesārņot sabiedriskas vietas ar papīriem!

K kazimirs 18.10.2016

Komentāri (3)

R Ritvars 07.12.2016

Pie tā jau nav vainīgs RIMI, tur vainīgs ir pastnieks vai arī firma kurai ir jaiznesa pa visam paskastēm ta makalatūra. ta ka tās firmas darbinirks slinko un viņam tiek maksātas par samesto bukletu daudzumu tad viņam ta ir ērtak. nolikt kādas pāris čupiņas katra kāpnutelpa.

N Nata8 04.01.2017
Slikts serviss

Rimi veikalā, kas atrodas tirdzniecības centrā DAMME, strada kurla darbiniece. Viņa nedzird un nesaprot, ko viņai jauta pircējs. Sieviete spēja tikai noradīt uz kaut kādu beidžiku, kur bija rakstīts "Runāju tikai latviski".

K Kerso 15.01.2017
Sapuvuši granātāboli

Šodien Dames iela
,15.janvārī plkst 18:05:44 iegādājos granātābolus. Atnesot mājās, tie izrādījās pilnīgi sapuvuši. Nepatīkami.:( PS. čeka nr. 1434723 Kase 0003. Tekstu papildināt nav jēgas-skatieties, ko tirgojat!

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes