Lidl - Lidl/ Pelējuma sēnēm

Lidl Dzelzavas iela, купили вечером грибы с утра ждал сюрприз. Целая коробка грибов выкинута в мусорное ведро. При этом наблюдали как работница тщательно перебирала огурцы, и были приятно удивлены. Какой замечательный сервис , не приедешь домой с гнилым огурцом. А в итоге взяли грибы а на утро выкинули. Большая просьба проверяйте грибы тоже. Жутко не приятно выкидывать еду в мусорник.

21.02.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Кak tak to? 20.02.2022

Komentāri (1)

K kasis.oz 24.05.2023

Ir svarīgi būt uzmanīgam, kad pērk sēnes vai jebkādas pārtikas produktus. Lai izvairītos no līdzīgām situācijām nākotnē, ir ieteicams rūpīgi pārbaudīt produktus pirms to iegādes un pārliecināties par to svaigumu un kvalitāti. Protams, ne vienmēr ir iespējams iepazīties ar katru produktu detalizēti, bet tas palīdzēs samazināt iespējamās nepatikšanas. Arī sazinoties ar veikala personālu, ir iespējams sniegt atsauksmes un ieteikumus, ja rodas kādi jautājumi vai neskaidrības. Lidl cenšas nodrošināt kvalitatīvu apkalpošanu un produktus, tāpēc ir vērts dalīties ar savu pieredzi arī viņiem, ja ir konkrētas sūdzības vai jautājumi.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes