www.sudzibas.lv Orto klīnika Mani izsmęja ąrste Anna Mihailova

Orto Klīnika - Mani izsmęja ąrste Anna Mihailova

Esmu pusgadu gaidījusi rindā pie traumatologa Dmitrija Omelčenko (VCA Elite). Šo ārstu man ieteica mans ģimenes ārsts. Traumatologs man pateica, ka "man viss esot kārtībā, ka es atnācu pie nepareizā ārsta un ka man ir jādodas pie reimatologa". Mans ģimenes ārsts man ieteica dakteri Annu Mihailovu. Man bija grūti pieņemt šo lēmumu doties pie šī ārsta, tā kā šī ārste sniedz tikai maksas pakalpojumus. Es gaidīju pusgadu, lai tiktu pie šīs ārstes. Atnākot, pirmais, kas man tika pateikts "Jums nav nekādu iekaisuma procesu, analīzes ir ideālas, kāpēc Jūs atnācāt?" un pateica, ka man ir jādodas pie TRAUMATOLOGA. Šī nav pirmā reize, kad traumatologi mani sūta pie reimatologiem un otrādi. Vēršoties gadu atpakaļ pie pirmajiem traumatologiem - Andra Škavronska, Dmitrija Bodrova, Ivana Krupeņko un Jura Matisona (pie katra ar citu sūdzību, citu locītavu) - pirmais, kas man tika teikts bija veikt izmeklējumus - ka bez viņiem nerunās. Daži teica, ka esmu vērsusies nepareizi. Citi teica veikt operāciju, citi gribēja taisīt blokādes. Biju arī pie reimatoloģes Andas Kadišas, kas man arī pateica, ka esmu vērsusies pie nepareizā speciālista. Tagad visiem ir smieklīgi, ka man ir tik daudz izmeklējumu. Esmu izmetusi ārā 100 EUR Orto klīnikā. Ārste Anna Mihailova man pateica, ka es esmu stulba, ka pati esmu savu ķermeni novedusi pie pašreizējās situācijas - OK, bet kā to risināt? To pašu man pateica rehabilitologs Nikolajs Avercevs. Mans mērķis ir bijis savest sevi kaut cik kārtībā, lai pēc 20 gadiem man neviens nepateiktu, "kur Jūs bijāt iepriekš"? Esmu secinājusi, ka nav svarīgi, vai tu ej pie ārsta par 4 EUR, vai par 100 - visiem ir absolūti vienalga, neviens nevēlas iedziļināties, nedod nosūtījumus uz fizioterapiju, taču no peļņas caur blokādēm un operācijām iepriekšminētie speciālisti neatteiktos. Ārsti arī labprāt man iesaka atmest sportu, nekustēties, dzert pretsāpju līdzekļus. Es esmu cilvēks aktīvajos dzīves gados, kas vēlas dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Atliek tikai iet pie citiem ārstiem, un mēģināt, taču esmu pazaudējusi savu laiku, naudu, pašcieņu un ticību ārstu profesionalitātē. Jau trim ārstiem pēc kārtas ir bijis smieklīgi, ka es atnāku sabijusies un nervoza - tas ir viņu kolēģu rezultāts, kas atļāvās man teikt, ka es izskatos pēc vīrieša, kāpēc man vēl nav bērnu, kāpēc es esmu stulba utt! Ārsti velk laiku, novērš uzmanību no reālās problēmas, provocē izsmejot un nezniedz palīdzību. Es neiesaku nevienu no augstāk minētajiem ārstiem.

P