www.sudzibas.lv Narvesen Draudmīga apkalpošana un roku palaišana

Narvesen - Draudmīga apkalpošana un roku palaišana

ieejot Narvesen veikalā 20.12.2024. ap pl. 20:00 vēlējos iegādāties 2 produktus par 3,- eiro, kuri bija izvietoti reklāmā. Tos kurus prasīju, darbinieces atbildēja ka nav, - jautāju kuras ir, man sāka aizrādit, lai nepieskaros stiklam un ka nav un viss. Biju šokā, ka tik rupji pret mani izturās un pajautāju menendžeres kontaktus,- mani pasūtīja. Veikala darbiniece pret mani izturējās rupji un aizskaroši, tostarp rādīja vidējo pirkstu. Ņemot vērā situāciju, es paņēmu telefonu, lai fiksētu notiekošo.
Darbiniece uz to reaģēja agresīvi, pielietoja fizisku spēku pret mani, un es piedzīvoju emocionālu šoku. Šāda rīcība no klientu apkalpojoša darbinieka puses ir absolūti nepieņemama.
Vēlos uzsvērt, ka pat gadījumā, ja filmēšana veikalā nav atļauta, tas nedod darbiniekam tiesības pielietot fizisku spēku pret klientu.

21.12.2025

Papildināts LEB 21.12.2025

2025. gads! Neviss 2024. Situācija notika 20.12.2025.

Atbilde no Narvesen Latvija Pārstāvja atbilde 22.12.2025

Labdien!

Atvainojamies par radušos situāciju, šis nav pieņemami – vēlamies izvērtēt apstākļus sīkāk!

Lūdzam atrakstīt mums [email protected] detalizētāku informāciju – primāri, kuru tirdzniecības vietu apmeklējāt un kurā laikā.

Gaidīsim ziņu!

L

M Mixx 21.12.2025

Tiesam tik rupji?

A AntiElvi 23.12.2025

Nabaga emocionāli šokētais cilvēciņš! Vai rehabilitācijas pakalpojumi būs nepieciešami?