Mods.lv - Krāpšana

mods.lv Krāpnieki. Devos pie šiem profesianāļiem lai veiktu diagnostiku wvt6 2017g. kur viņi konstatēja problēmu ar ekaloģiju un līdz rītdienai to var atrisināt 1400eiro bez čeka, sākās spēle lohatrons kur es piekritu(lohs), nākamajā dienā samaksāju 1400+60 par diagnostiku savācu mašīnu un konstatēju ka nav jaudas, griezos laikam pie iljasa kuŗš konstatēja ka beigts gāzes pedālis, nomainīju labu uz jaunu 140eiro rezultāts 0. devos atkal pie šī profesianāļa pēc diagnostikas viņš secināja nē vainīga turbīna, piedāvāja savā kantorī nomainīt, nomainīju citā servisā labu ejošu pret restaurētu 450eiro rezultāts 0, ar ko mods profesianālis nebija mierā un sāka uzvesties kā dzīvnieks, un vispār es pie viņiem atbraucu ar vecu mašīnu, un kad tas viņu sāk kaitināt izskatās ka viņām ir arī nacionālistiskas problēmas, telefonsaruna beidzās ka es viņu zaje...l, bet es viņu pat pliku neesmu redzējis. Lohatrons beidzās ar neejošu auto un vairāk kā 2000eiro mīnusā. Laika trūkuma dēļ pēc gada aizbraucu pie autochip.lv Petras kur ar čeku par 300eiro visu kompi sakārtoja, auto ripo perfekti.

O