Merkurita - Krāpšana
Man zvanīja itkā no veikalu tīkla “maxima”, lai apsveiktu ar laimēto pārsteiguma balvu un lūdza ierasties ofisā pēc balvas. Protams nekāda sakara ar lielveikalu.
Stundu gara lekcija par vilnas izstrādājumiem ar medicīniskajiem magnētiem no Vācijas. Ļoti pārliecinoši, bet noslēgumā … citēju: “ šo komplektu varat iegādāties tikai te un tagad. Var skaidrā naudā, ja nav, varat paņemt kredītu un tepat līgumu arī izdrukāsim. ” (jāSaka ka tur bez kredīta nekādi.)
jautājums… kāpēc uzdoties par citas firmas pārstāvjiem? Kāpēc nevar uztaisīt vismaz interneta veikalu? Ja jau vis ir tik lieliski, kāpēc jāmelo?
Labdien!
Esmu personīgi iepazinies ar Jūsu rakstīto un esmu Jums nosūtījis arī privātu ziņu.
Par Jūsu pieminēto Maxima vēlos paskaidrot tikai to, ka Merkurita savas promo akcijas rīko arī Maxima veikalos. Tajā pašā laikā saprotu, ka cilvēkam šādā situācijā var rasties cits priekšstats, tāpēc man ir svarīgi pārbaudīt, kā konkrētajā gadījumā notika komunikācija.
Tāpat vēlos izrunāt arī Jūsu minēto par pašu prezentāciju, pirkuma piedāvājumu un finansējumu. Ja cilvēkam pēc tikšanās paliek sajūta, ka kaut kas nav bijis pietiekami skaidrs vai ir radīts spiediens, man kā uzņēmuma vadītājam tas ir jāzina.
Nevēlos šo atstāt vienkārši kā neatbildētu atsauksmi. Ceru, ka atsauksieties uz manu privāto ziņu un varēsim šo situāciju izrunāt līdz galam.
Ar cieņu
Ērriks Saukums
Merkurita LV
Jau tad, kad aizpildīji merkuritas loterijas kartiņu, nebija aizdomas?
Tāds biznesa modelis tāpat kā tie uzmacošie zvana piedāvājumi. Man uzdāvināja VIP biļetes uz pasākumu un līdzīgs šim šaraškina kantoris sazinājās ar mani. Aicināja ieasties uz maltīti un noklausīties viņu prezentāciju.
Šis kantoris ir briesmīgs, uzaicina neko nedarot par prezentāciju. Dēļ aizņemtības pateicu ka nebūšu jo mainījās dienas plāni. Pēc tam man saka, ka esot nesmuki tā atteikt un viņi dēļ manis esot iztērējuši naudu, kaut gan teica ka jāierodas pēc balvas. Pārstāve tā arī pateica, ka mana balva ir anulēta. Paturiet vien sev, gan jau iztikšu.