www.sudzibas.lv MD DIGITAL, SIA Neadekvāta un neprofesionāla attieksme pret darba meklētājiem

MD DIGITAL, SIA - Neadekvāta un neprofesionāla attieksme pret darba meklētājiem

Vēlos brīdināt visus video montāžas speciālistus un citus frīlanserus par sadarbību ar uzņēmumu "MD DIGITAL" (MD Digital SIA, Eduards Valeinis). Sociālajā tīklā Facebook tika atrasta vakance, uz kuru es atsaucos. Uzņēmuma pārstāvis nosūtīja testa uzdevumu ar norādi: "Vari samontēt savā stilā vai vadīties pēc mūsu stila".Pēc tam, kad testa uzdevums tika godprātīgi izpildīts un nosūtīts, sākās pilnīgi neadekvāta un neprofesionāla rīcība no uzņēmuma puses. Pulksten 01:00 naktī (viena naktī!) uz manu personīgo WhatsApp numuru tika atsūtīti agresīvi balss ziņojumi ar rupjībām, apvainojumiem, personīgiem aizskārumiem un frāzēm: "ko tu mums iesūtīji", "tev vēl augt un augt" u.tml.Turklāt, izpētot viņu mājaslapu, izrādījās, kā šis "testa video" jau sen ir samontēts un publicēts viņu portfolio. Uzņēmums vienkārši izmanto vecus materiālus, lai bez maksas salīdzinātu iesācēju darbus vai vienkārši tērētu cilvēku laiku un paustu savu agresiju.Nekādas biznesa ētikas, nekādas personīgo robežu ievērošanas. Saziņa naktīs ar aizskārumiem tas ir šī uzņēmuma līmenis. Kategoriski neiesaku tērēt savu laiku un nervus ar MD DIGITAL!

M