M79.lv - Service
Viss ir labi, ja pasūtījums ir saņemts. Taču problēmas sākas, ja ar pasūtījumu kaut kas notiek.
Mana prece izrādījās bojāta, un es mēģināju sazināties ar veikalu vai servisu. Trīs dienas es zvanīju pa 5 reizēm dienā — kopā apmēram 15 zvanus! 15 minūtes skan gaidīšanas melodija, neviens neatbild, un pēc tam savienojums vienkārši tiek pārtraukts.
Beigās, lai uzdotu savus jautājumus, man nācās braukt 40 km uz viņu veikalu Mārupē. Tur man pateica, ka viņi neatbild par telefona līnijas darbību, bet pieņēma manu preci garantijas remontam.
Ir pagājis jau mēnesis, bet neviens no servisa ar mani nav sazinājies, un arī uz e-pastu nav atbildēts. Jau otro dienu pēc kārtas es atkal nevaru sazvanīt servisu.
Tas ir vienkārši nepieņemami. Lai uzzinātu, kad man atdos preci pēc remonta, man atkal ir jābrauc 40 km. Kāds 19. gadsimts!
Es nekad vairs pie viņiem neko nepirkšu un nevienam neiesaku. Labāk nedaudz pārmaksāt, bet iegādāties pie uzņēmuma, kur darbojas atgriezeniskā saite un kur atbild uz telefona zvaniem.