LSA Latvijas Samariešu apvienība - Esmu neapmierināta ar apkalpošanu.
Kad speciāliste, kas sniedza aprūpes pakalpojumus un bija šīs firmas darbiniece, aizgāja no darba, mani bez manas piekrišanas pieslēdza citai firmai aprūpes nodrošināšanai.
Mēs, Latvijas Samariešu apvienība, esam pateicīgi par Jūsu vēlmi turpināt saņemt pakalpojumu no samariešiem. Informējam, ka pašvaldībās, kurās ir vairāki pakalpojumu sniedzēji, pakalpojuma saņemšanas kārtība ir šāda: klients, parakstot iesniegumu, izvēlas pakalpojumu sniedzēju, un lēmumu pieņem pašvaldība. Aicinām sazināties ar pašvaldību - palūdziet, lai uzrāda Jūsu iesniegumu par pakalpojumu sniedzēja maiņu. Noteikti ir iespēja rakstīt jaunu iesniegumu, lai atgrieztos pie Samariešu apvienības kā pakalpojumu sniedzēja.