LMT - Negodīga komercprakse
Es esmu LMT klients kopš 2002 gada. Šogad bija jāmaina operators, tikai tāpēc, jad LMT nespēj par saprātīgu cenu nodrošināt pietiekamā daudzumu interneta gigabaitus Vācija. Man pie LMT ir ņemts telefons uz nomaksu
LMT kompānija lauza līgumu ar mani, jo es neņēmu vairs telefona sakarus no viņu kompānijas. Tagad viņi pieprasa viena reize atmaksāt 560 eiro. Latvijas iedzīvotāji uzmanāties no tādas kompānijās, kas praktizē negodīgu komercpraksi. Skaistus ziemassvētkus Latvijas iedzīvotāji.
Man šķiet, ka tu kko lej.
1. par GB apjomu Eiropas valstīs nav atbildīgs nedz LMT, nedz kāds cits operators, to nosaka eiropas regula, par kādu cenu, tev ir pieejams apjoms. Ja redz Tev nepieciešams citā valstī, lielais datu apjoms, tev nepieciešams lietot Tās valsts operatoru kurā atrodies vairāk. Interneta apjoms, kas ir iekļauts tarifu plānā ir domāts, lai ceļojot nepaliec bez interneta, nevis par mazāku naudu izmanto citā valstī.
2. LMT nomaksas nav piesaistītas pie numura, tātad, ja tu maini operatoru/izbeidz līgumu, nomaksa turpinās, tev NAV jāizmaskā iekārta uzreiz (citi operatori, to gan praktizē).
Labdien.Tad par ko man ir 520€ rēķins 148€ vietā.