Latvijas Pasts - Zādzība
Meitene savāca sūtījumu no pakomata, neieraudzīja ka tas tika atvērts iepriekš, un saturs bija izņemts pilnībā. Protams ka sūdzību noliedza. Zagļi! Nē pirmo reizi, pārliecināts, jo izskatās ka tā ir sistēma, tāpēc pat nebaidās iztīrīt tālās un trīsreiz apzīmētās pakas. Nesūtiet no AliExpress neko dārgu, vietējie zagļi sadarbībā ar Latvijas pastu
Labdien!
Diemžēl sūtījuma izsekošanas numurs nav skaidri salasāms.
Lūgums atsūtīt uz e-pastu [email protected] detalizētāku informāciju, norādot sūtījuma izsekošanas numuru, lai veiktu padziļinātu situācijas izpēti.
Latvijas Pasta klientu atbalsta komanda
+371 27008001 | 67008001
[email protected]
Labdien!
Informējam, ka pēc sūtījuma izsekošanas numura precizēšanas tika veikta videonovērošanas ierakstu pārbaude. Ierakstos konstatēts, ka sūtījums no pakomāta nodalījuma tika izņemts bez redzamiem ārējiem bojājumiem.
Lai mēs varētu turpināt situācijas izskatīšanu, lūdzam precizēt pretenzijas būtību, nosūtot detalizētu informāciju uz e-pastu: [email protected] Ja pretenzija ir saistīta ar sūtījuma satura neatbilstību vai komplektāciju, aicinām vērsties tieši pie sūtījuma nosūtītāja. Ja Jums ir papildu jautājumi par pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums.
Ar cieņu
Latvijas Pasts klientu atbalsta komanda
Tālr.: +371 27008001 | 67008001
E-pasts: [email protected]
Neies. Jau rakstīts uz to jūsu meilu- jūs neko nedarat. Situācija aprakstīta, kas tur ko nesaprast: kameras diemžēl neko neizsaka, tas ir tas jūsu "glābiņš" šajā situācijā, kā cilvēks nepārbaudīdams ielika sev maisā un aizgāja. Vai arī domājat ka visu šo rakstu un vnkš dzenu jo man nav ko darīt?
Respektīvi, ja esat ieinteresēti atrisināšanā varat man uzzvanīt, nevis es jums kko atkal rakstīšu, un mēs te paspēlēsim visiem priekšā. T. 28219224
Atradīsiet - izdzesīšu. Nē - visos guglos un feisbukos šito visiem darīšu zināmu. Varbūt arī līdz kādiem medijiem tikšu