www.sudzibas.lv Latvijas Pasts Vai kādreiz izdosies saņemt manu piegādi? Laikam nē.

Latvijas Pasts - Vai kādreiz izdosies saņemt manu piegādi? Laikam nē.

Bija plānots piegādāt sim-karti, visu dienu biju mājās, taču kurjers 2x piezvanīja uz manu telefonu(nevis pie durvīm) un reģistrēja kā "neizdevušos piegādi". Tad atnāk sms, ka jāzvana pastam lai sarunātu jaunu piegādi. Visi viņu operatori bija aizņemti, beigās vakarā izdevās sazvanīt. Piedāvāja piegādi nākamajā dienā, taču man arī nav laiks visu dienu gaidīt piegādi - teicu no plkst 11-15 varu.
Nākamajā dienā kurjers zvana plkst 10... Kad man ir svarīga sapulce. Vnk necieņa. Paceļu telefonu, vēl saka vai es varot nonākt lejā, jo viņam neesot laika? Pa telefonu vēl jāskaidro, kur ir manas durvis (lai gan adrese norādīta), jo pastnieks tikai saprot pateikt, ka "stāvot pie maximas".

Nekad neizvēlēšos pasta pakalpojumus. Šis ir vnk absurds.

C