Latvijas Pasts - slikts servis

Labdien,
Vēlos izteikt oficiālu sūdzību par ļoti neprofesionālu un, atklāti sakot, drausmīgu apkalpošanu gan klientu centrā, gan pa tālruni saistībā ar manas pakas piegādi.
Jau trīs dienas pēc kārtas zvanu uz Latvijas Pastu un saņemu nederīgas, nekonkrētas un neprofesionālas atbildes. Mana paka vairākkārt tika neveiksmīgi piegādāta uz adresi, iepriekš nepaziņojot pat aptuveno piegādes laiku.
Vairākas reizes sazvanījos ar klientu apkalpošanas centru un skaidri norādīju, ka agrāk par plkst. 18:00 neesmu uz vietas. Tāpat informēju, ka cita persona var saņemt paku pēc plkst. 16:00. Man tika atbildēts, ka informācija tiks nodota kurjeram. Tomēr acīmredzot tā netika nodota, jo kurjers ar mani nesazinājās un piegāde atkal bija neveiksmīga.
Man nācās atkārtoti zvanīt trīs dienas pēc kārtas, katru reizi vēlreiz skaidrojot situāciju. Uzsvēru, ka pati nevaru būt uz vietas ātrāk par 18:00, un piedāvāju risinājumu – cita persona var izņemt paku no pakomāta vai pasta nodaļas.
Vēlāk saņēmu ziņu, ka paka atrodas pasta nodaļā. Sazinoties ar pastu, saņēmu ļoti nelaipnu atbildi no darbinieces, kura paziņoja, ka paku nevar saņemt neviens cits kā tikai es pati. Uzskatu to par pilnīgi absurdu situāciju. Kādēļ man kā klientam ir jāzvana atkārtoti un jālabo jūsu darbinieku kļūdas?
Šī paka man ir ļoti svarīga, un šobrīd man fiziski nav iespējas to saņemt noteiktajā laikā. Šāda neapdomīga un neprofesionāla attieksme pret klientu ir nepieņemama. Ar tik zemu apkalpošanas līmeni līdz šim nebiju saskārusies.
Lūdzu:
Izvērtēt konkrēto situāciju un darbinieku rīcību.
Sniegt rakstisku skaidrojumu par notikušo.
Piedāvāt risinājumu, lai es varētu saņemt savu paku bez turpmākām problēmām.
Sagaidu operatīvu atbildi un konkrētu risinājumu.
Ar cieņu
Elizabete

Atbilde no Latvijas Pasts Support Pārstāvja atbilde 1 st atpakaļ

Labdien!

Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Lūgums atsūtīt uz e-pastu [email protected] detalizētāku informāciju, lai mēs iespējami ātri atbildētu un meklētu situācijas risinājumu.

Tas ierasti aizņem vienu līdz divas darbadienas.

Latvijas Pasta klientu atbalsta komanda
+371 27008001 | 67008001
[email protected]

E

S smadzenesvajagnacikkuilo 1 st atpakaļ

Smadzen'sVaig?

Masu slepkava, mazais hohladijas mērkaķītis Smadzen'sVaig? un viņa faš*stiskā nacikhunta, drauds visai Cilvēce