Euro Doner Kebab - Slikts serviss
Ļoti ilga apkalpošana. Ātra maltīte – tas nav par šo iestādi. Nu labi, sīkums vēl ar to gaidīšanu, taču, saņemot porciju, atklājās, ka tajā ir garš, melns mats. Nu es kaut kā nepasūtīju kebabu ar matiem dāvanā. Cena neadekvāta šādai maltītei, arī tie 7€ man no gaisa nekrīt. Rezultātā neapmierināta un neēdusi, jo man ir pretīgi ēst ēdienu, kurā ir svešs mats. Man mati ir blondi, tā kā nevarēja būt mans. Vai tas jums ir pieņemami?!
Saprotams, ka nepaēdusi. Bet neapmierināta - tur ar kebabu nav saistības. Tur savam čalim jāizsaka pretenzijas.
Tu taču it kā esi sieviete, vari pati mājās pagatavot. Būs lētāk, garšīgāk un veselīgāk. Es skatoties, ar to līdztiesību un emancipāciju sievietes pavisam aizmirst savu vietu.
Ko tu, kā vīrietis esi šajā pasaulē sasniedzis? Stalkot rudzinsku un iešana pie psihiatra neskaitās.
А Ты чего добился, кроме нового профиля, каждый день, красславчик?
Es esmu Rudzja. Tu esi tas maņjaks, kas mani stalko!
Палец ржавчины, зонтик кита, шапка арбуза, рычаг облака, перо муравья, скамейка шторма, костыль радуги, ведро звезд, карман лунатика, цепь медузы.
dzejnieka dvēsele
С тобой никогда не бывает скучно… особенно когда пытаешься понять, что ты хотел сказать.