Daramvisu.lv - Nav izmaksājis solīto naudu !!
Krāpnieks, melis, zaglis. Jevgenijs Kuznecovs DARAMVISU.LV ĪPAŠNIEKS ! ( 1 daļa )
Brīdinājums jaunajiem uzņēmējiem , vai darbiniekiem, kas veidos sadarbību ar šo cilvēku un vēl vairāk PASŪTĪTAJUS, jo viņš neuzņemas nekādu atbildību pa savu darbinieku darbiem !
Lūgums atsaukāsities visus kurus viņš ir apkrāpis, naudas lietas, vai ari darbos, jo šādi indivīdi ir jāatmasko !
TĀPĒC PIRMS VEIDOJAT KADU SADARBIBU, PAMEKLEJAT ATSAUKSMES PAR PERSONU VAI KOMPANIJU ! (MACĪBA MAN NAKOTNE)
Šī persona Nav tikai apkrāpis mani, bet ari citus, ar naudām vai darbiem !
Viņš vairs neņem Latviešus darba, viņš ņem personas no trešajam valstīm, jo viņš zina, ka tie viņam neko neizdarīs un ar tiem viņš varēs manipulēt !
Mana pieredze ar šo indivīdu - Šī persona mani uzmeklēja, ar piedāvājumu izveidot komandu, kas veiktu visus noteiktos būvniecības darbus. Piedāvājums bija noslīpēt sienas un tas nokrāsot, kas darba gaitā bija mēli, jo sienas bija drausmīgas un tas nācās pāršpaktelēt, bet mēs to atrisinājām ar norunu, ka cena būs lielākā pa darbiem. Protams nāca vēl visādi papildus darbi, par ko teica ka visu maksas, galvenais izdarāt. Kad viss bija izdarīts, viņš samaksāja, ja labi 60% no summas un teica ka pasūtītājs nav samaksājis, bet visu viņš nokārtos un viss tiks samaksāts !
Pagājuši 3 mēneši, neceļ ne telefonu, ne atbild uz watsap ziņām, īsāk sakot krāpnieks, apsējs, melis, bet dzīve ir karma un tādus indivīdus tā sodīs, protams ceru ka pats viņu dzīve satikšu, lai pajautātu kur ir mana nauda
Lai nu kā, būs 2.daļa ar visiem pierādījumiem pa viņa darbībām un viņa vārdiem, kur viņš sola zelta kalnus, bet beigas nekas no tā nav !