CN TRANSPORTA REMONTS SIA (40003747245) - Nekvalitatīvi izpildīti darbi
Mana pieredze ar SIA "CN Transporta Remonts" bija ļoti negatīva.
Pēc KASKO remonta šajā servisā, kas bija Gjensidige piedāvātais sadarbības partneris, kā arī pēc papildus apmaksātiem krāsošanas darbiem, neilgi pēc remonta uz pārkrāsotajām detaļām parādījās krāsojuma defekti.
Pēc defektu konstatēšanas vairākkārt sazinājos ar servisa īpašnieku Centi Nogobodu. Gan telefoniski, gan e-pastā, gan klātienes vizīšu laikā saņēmu solījumus, ka situācija tiks atrisināta, ar mani sazināsies un nepieciešamie labojumi garantijas ietvaros tiks veikti, taču realitātē tas nenotika. Neskatoties uz vairākkārtēju saziņu, konkrēts risinājums no servisa puses netika piedāvāts.
Tā kā serviss problēmu neatrisināja, vērsos pie Gjensidige, jo remonts tika veikts pie viņu piedāvātā sadarbības partnera. Apdrošinātājs savā atbildē norādīja: "Apdrošinātāja valde ir informēta par šo gadījumu un par SIA “CN Transporta Remonts” darbu kvalitāti un komunikācijas veidu. Apdrošinātājs ir izvērtējis autoservisa remonta kvalitāti un komunikācijas veidu un ir pieņēmis lēmumu pārtraukt sadarbību ar SIA “CN Transporta Remonts”."
Tā kā arī pēc tam situācija netika atrisināta, vērsos PTAC. Patērētāju strīdu risināšanas komisija apmierināja manu prasību un secināja, ka serviss nebija pierādījis, ka pirms remonta būtu mani informējis par rūsas bojājumiem vai iespējamo ietekmi uz krāsojuma kvalitāti. Komisija lēma, ka servisam jānovērš konstatētie krāsošanas defekti.
Arī pēc PTAC lēmuma serviss to labprātīgi neizpildīja. Šobrīd tiek gatavoti dokumenti prasības celšanai tiesā, lai panāktu savu tiesību aizsardzību.
Mana pieredze rāda, ka pēc remonta radušos problēmu risināšana un garantijas saistību izpilde ar šo servisu var būt ļoti sarežģīta.
PTAC lēmums ir pieejams pēc linka: