www.sudzibas.lv Logi24 ļoti slikta pakalpojuma kvalitāte, slikta komunikācija

Logi24 - ļoti slikta pakalpojuma kvalitāte, slikta komunikācija

Vēlējos iestiklot lodžiju. Bija meistars, visu nomērīja, solīja 3-4 nedēļu laikā sagatavot logus un uzstādīt. Papildus biju pasūtījusi profilu lodžijas apakšējās malas aiztaisīšanai un rokturi lodžijas durvīm. Komunikācija ar darbinieci Natāliju izvērtās ļoti nepatīkama, uz e-pastiem atbildēja tikai pēc vairāku e-pastu nosūtīšanas, komunikācija - nekāda. Lieki teikt, ka cilvēks neatrodas savā vietā.
Pirms iestiklošanas radās iespēja uztaisīt arī remontu. Meistari apgalvoja, ka šādi remonti ir jātaisa pirms iestiklošanas. Uztaisīja ļoti kvalitatīvu remontu un ātri, ar siltināšanu. Griezos ar līgumu pie Logi24 pārskatīt cenu par iestiklošanu, jo līsti vairs nevajadzēja, bet par rokturi - pārdomāju - negribēju bojāt durvis. Natālija atbildēja tikai pēc vairākiem e-pastiem, ka tā nevarēs, jo līste bija speciāli pasūtīta manai lodžijai. Tam es piekritu, tāpēc rakstīju, ka lai tad to profilu man tomēr atved - vēlāk gan jau realizēšu citur. Arī tas pats par rokturi. Par līstes un roktura uzstādīšanu (darbu) arī nepārrēķināja cenu (vai viņi par velti strādā?). Ar to tā kā samierinājos.
Uzstādīšanas dienā atbrauca meistari. Jau siltinātās sienas sabojāja - izgriežot visā augstumā 18 cm platus paneļus ar domu, ka savādāk nevar uzstādīt logus. Vēlāk runājot ar vairākiem meistariem, atklāju, ka tas viss bija bezjēdzīgs pasākums. Tā kā siltinājums jau bija uzstādīts, tad tie metāla stiprinājumi bija lieki, jo to doma arī ir siltināt sienas. Tātad sienas tika sabojātas tīši un bez jebkāda pamatojuma.
Līsti man atveda, rokturi - nē. Tātad es šai kaktu firmai uzdāvināju 15 eur+uzstādīšana (jo uzskatu, ka par to arī tika tomēr pieskaitīta nauda kopējam rēķinam).
Ļoti neiesaku šo firmu - slikta pakalpojuma kvalitāte, ļoti slikta komunikācija, nepretīmnākoši, neelastīgi darbinieki, kas var sabojāt jūsu īpašumu.

B