Bolt - Naudas izspiešana no nevainīga cilvēka
Paņēmu īstermiņ īrē auto no Bolt Drive, lai aizbrauktu uz k-senukai pēc jauna akumulatora savam personīgajam auto. Brauciena beigās noparkojos ceļa labajā pusē, izkāpu ārā, no aizmugrējās kreisās puses durvīm izņēmu savu somu, aiztaisīju durvis, no bagažnieka izņēmu savu jauno akumulatoru. aiztaisīju bagažnieku, pārbaudīju auto un beidzu braucienu.
Dažas dienas vēlāk atnāk ziņa no bolt, ka esmu sasitis auto aizmugurējo bamperu kreisajā stūrī. Bukte bija pamatīga un NEKĀ nevarēja nākt no manas parkošanās (pietam, parkojos ceļa labajā pusē un šāds bojājums nav fiziski iespējams manā brauciena laikā).
Viņu "pierādījums" ir uzņemts attēls vairākas dienas vēlāk, velns viņu zin kur, velns viņu zin kad, velsn viņu zin pēc kādiem braucējiem un automātiski ģenerēta atskaite no mākslīgā intelekta sistēmas, kas esot sajutusi triecienu minūti pirms brauciena beigām. Nekādas informācijas par to vai šie sensori ir sertificēti, kalibrēti vai vispār pareizi funkcionējoši. Ja durvju vai bagažnieka aizvēršana ir spējīga dot signālu šiem sensoriem, bail iztēloties cik upurus Bolt jau ir izslaucis. Vēlos vērst uzmanību, ka minūti pirms brauciena beigām es jau biju ārpus auto un ņēmu ārā somu no auto aizmugures.
Auto nesasitu es un visus manus paskaidrojumus viņi tukši ignorē. "atbalsta dienests" atbild vienu reizi viarākās dienās un izmanto stulbas un neatbilstošas atbildes no šabloniem. Sazināties ārpus viņu šķībās aplikācijas čata nav iespējams ne telefoniski, ne klātienē.
Šis bojājums ir radīts kaut kad vēlāk, bet tā kā viņiem nav kam piesiet lietu, viņi naudu mēģina izslaukt no manis.
Tagag viņi man ir piestādījuši rēķinu 423.51 eur apmērā un pieprasa to samaksāt 2 nedēļu laikā, kas ir tieši 423 eur un 51 centu vairāk kā nevainīgam cilvēkam būtu jāmaksā.
Lieta ir nodota PTAC izskatīšanai.
Ceru uz jūsu komentāru šajā situācijā. Bet šoreiz iesaku patiešām izlasīt tekstu un padomāt loģiski, pirms ielīmēt atbildi no saviem šabloniem.