www.sudzibas.lv Bolt Bolt Taxi servisa un mašīnu slikta kvalitāte

Bolt - Bolt Taxi servisa un mašīnu slikta kvalitāte

Jau vairāk kā 2 gadus izmantoju bolt taxi katru dienu un šī ir mana godīga pieredze. Bolt economy: netīras, piepīpētas un grabošas mašīnas, retums kad būtu veca bet sakopta mašīna. Bolt: kaut kas viduvējs, visbiežāk vienas un tās pašas mašīnas kas ir economy bet kopumā labāk. Bolt comfort: variants kas visvairāk atbilst cenai un kvalitātei - jaunākas mašīnas, labāki vadītāji. Bolt premium: bolt loģika šeit ir ka, jaunāka mašīna = premium sajūta, kas ir daudzos gadijumos pretēji, premium skaitās toyota c-hr, kurā knapi var sēdēt vidēja auguma vīrietis, nerunājot pat par jebkādu bagāžu, taču 2015-16 gada audi a6 ar ādas salonu nav premium, jo tā ir "veca":) )

live klientu atbalsts bolt nēeksistē: visu risina ai robots, kas vairāk par naudas atmaksu neko nespēj.

16.07.2025

T

krāslavietiss 11 st atpakaļ

Vai autors ir gatavs maksāt ADEKVĀTU cenu par taksometru? Kamēr izvēlas lētāko un sliktāko pakalpojumu, tie, kas piedāvā labāku pakalpojumu, bet par adekvātu cenu, paliek mīnusos. Ja ir ideoloģija par ideālu taxi, dod dzeramnaudu, pasūti dārgāku un esi pieklājīgs. Lēti taksometri nav = labs pakalpojums adekvātiem pasažieriem.

T Teo901 6 st atpakaļ

Es vienmēr braucu ar comfort vai premium līdz ar to ari maksāju vairāk. economy kvalitāte ir drausmīga un cena ir augstāka nekā identiskajā Bolt Varšavā.

krāslavietiss 5 st atpakaļ

Tad tu esi liels malacis. Noliecu galvu tavā priekšā. Es vnk atceros laikus 15-20 gadus atpakaļ. Kas bija ar algām un cenām. Un, kas, mainoties algām, produktu un degvielas cenām, darās tagad. Esmu no tiem, kas uzskata, ka abriganiem nevajadzētu atļauties taksometru "ot slovo sovsem". Tos lētos tarifus likvidētu un arī šoferi un autiņi būtu sakarīgāki. Tirgus taksometriem ir tik ļoti sačakarēts.

krāsIavietiss 6 st atpakaļ

Taksometra vadītāja darbs ir ne katram pa spēkam. Ir tuvi čomi, kas gan tur, gan šur gadiem šansē.