www.sudzibas.lv BITE Slikts serviss

BITE - Slikts serviss

Atbalsta līnijā viņiem strādā pilnīgi pajoliņi. Mana mamma ir seniore, 71 gadu veca. Viņai mājās ir vadu internets no Bites (caur Baltcom, ko viņi nopirka pirms pāris gadiem). Nesen internetu atslēdza remontdarbu dēļ, bet no rīta rūteris tā arī vairs neieslēdzās, un nekas nestrādāja.

Mamma piezvanīja uz Bites atbalsta tālruni, un tie džeki viņai pateica, ka rūteris esot vecs (5 gadus vecs — mans iepriekšējais viedtālrunis bija tikpat vecs un strādāja normāli), tāpēc jāperk jauns. Viņi pat stāstīja, ka jaunajā rūterī vienkārši jāieliek SIM karte un viss strādās. Nevermind ka viņai ir VADU internets.

Man nācās zvanīt viņai no citas valsts un ieteikt pamēģināt paskatīties, vai uz rūtera nav kāda ON / IESLĒGT poga. Un tā arī bija — viņa to ieslēdza, un tagad viss strādā.

Nezinu, kāpēc Latvijā ir tik slikta attieksme pret senioriem. Varbūt tāpēc, ka mamma runā krieviski, bet vispār rodas sajūta, ka te tikai runā par senioriem un to, kā viņiem kaut ko pārdot (“senioru tarifi” utt.), bet ikdienā tie vecie cilvēki visiem ir pilnīgi vienaldzīgi.

M

D denac_vajag? 15 st atpakaļ

Pārsmieties var. Smadzen'sVaig? hahlostānas varoņteikas aptrūkušās. Unian.ua nav laikā pasaciņas atsūtījis.