www.sudzibas.lv BITE Slikts serviss

BITE - Slikts serviss

Atsauksme par Bite kurjerpiegādes pakalpojumu

Pasūtīju austiņas Bite mājaslapā tieši tāpēc, ka tika solīta piegāde 29. decembrī — šis datums man bija ļoti svarīgs.
29. decembrī es pati sazinājos ar Bite, lai noskaidrotu pasūtījuma statusu. Man tika sniegta informācija, ka sūtījums ir nodots piegādei uz pakomātu. Tomēr faktiska piegāde nenotika ne 29., ne 30. decembrī.
30. decembrī ap plkst. 12:00 es atkārtoti piezvanīju Bite, un man tika teikts, ka pasūtījums būs piegādāts šodien.

Vēlāk, ap plkst. 15:00, es atkal zvanīju uz Bite klientu apkalpošanas dienestu un runāju ar darbinieci vārdā Marina. Sarunas sākumā viņa paziņoja, ka, ja es neesot Bite kliente, informāciju par pasūtījumu sniegt nevar. Tikai pēc tam, kad norādīju, ka iepriekš cits darbinieks bez problēmām pārbaudīja manu pasūtījumu, Marina tomēr piekrita to apskatīt.

Diemžēl arī šajā reizē nekādu skaidru informāciju nesaņēmu — tikai to, ka pasūtījums ir “iepakots”. Uz manu jautājumu, kā iespējams, ka viens Bite darbinieks redz, ka pasūtījums jau ir pie kurjera, bet cits redz, ka tas vēl ir iepakots, atbilde netika sniegta. Tāpat es nesaņēmu informāciju par to, kurai kurjerkompānijai Bite nodod savus sūtījumus — atbilde bija: “Es nezinu.”

Vēlos uzsvērt, ka es esmu saprotošs cilvēks un lieliski apzinos, ka šis ir Jaungada un svētku laiks, kad piegādes var kavēties. Tomēr šādās situācijās nevajadzētu solīt piegādi konkrētā datumā. Ja piegāde kavējas, būtu tikai korekti sazināties ar klientu — vismaz pa e-pastu — un savlaicīgi par to informēt.

Pēc mana jautājuma par to, kāds ir klientu apkalpošanas tālruņu mērķis, ja klients nevar saņemt nekādu konkrētu informāciju, darbiniece Marina atbildēja, ka šie tālruņi esot domāti, lai darbinieki uzklausītu, kā klienti “zvana un rej”. Šādu izteikumu uzskatu par aizvainojošu, nepieklājīgu un absolūti nepieņemamu profesionālajā komunikācijā.

Secinājums ir viens:
ja Bite nespēj sniegt precīzu informāciju par piegādes termiņiem, nevajadzētu norādīt konkrētus datumus un maldināt klientus. Savukārt klientu apkalpošanas darbiniekiem, kuru pienākumos ietilpst atbildēt uz klientu jautājumiem, būtu jānodrošina korekta komunikācija un skaidras atbildes.

Diemžēl pieredze ar Bite kurjerpiegādi atstāja ļoti negatīvu iespaidu.

D

( ( ͡❛ - ͡❛) 51 min atpakaļ

Šķiet, ka šī ir palikusi pēdējā kompānija pasaulē, kura pat digitālo pakalpojumu līgumu attālai noslēgšanai izmanto kurjera pakalpojums, tā vietā lai ļautu līgumu parakstīt ar e-parakstu. Laikam tikai tā var klientiem iesmērēt nevajadzīgos pakalpojumus, jo kurš gan ies lasīt visa līguma visu mazo tekstu, ja blakus stāv kurjers, kuram jau pirms stundas bija jābūt citā adresē.