www.sudzibas.lv BITE Prettiesiska rēķina piestādīšana

BITE - Prettiesiska rēķina piestādīšana

30.09. tika pārtraukts līgums ar Bite par tv+interneta pakalpojuma sniegšanu. Jau nākamajā dienā 01.10. Bites salonā Origo nodevu ierīces (dekoderi un rūteri), par ko tika parakstīts pieņemšanas- nodošanas akts.
Taču 08.10. saņēmu rēķinu, kur bija piestādīta maksa par neatgrieztu nomas ierīci, kopsummā rēķina summa 268 EUR!
Biju nepatīkami pārsteigta, jo savas saistības pret Biti izpildīju, nomas ierīces, par ko piestādīts rēķins nodevu, ko pamato parakstītais akts. 08.10. zvanot uz Biti darbinieks neko nemācēja izskaidrot, tik informēja, ka skatīsies un atzvanīs 2 dienu laikā. Papildus tajā pašā dienā kā pierādījumu ierīču nodošanai epastā nosūtīju parakstītos aktus.
Taču šodien ir jau 10.10. vēls vakars, bet man neviens nav atzvanījis, turklāt šodien papildus vēl sms veidā saņēmu informāciju, ka man jāapmaksā rēķins 268 EUR!
Uz kāda pamata Bite no manis vēlas piedzīt šādu summu?! Tas ir absolūti prettiesiski! Man uz rokām ir pierādījumi par ierīču nodošanu, turklāt arī video novērošanas kamerās Bitei ir iespēja pārliecinātiea par nodošanas faktu. Taču joprojām man tiek piestādīts rēķins par neatgrieztām nomas ierīcēm. Sliktākais serviss kāds jebkad ir bijis un prettiesiska rēķina piestādīšana!

D