Bite Latvija - Agresīvs spiediens uz ilggadēju klientu un paskaidrojumu pieprasīšana par pakalpojuma atcelšanu
Esmu Bite Latvija klients kopš 2017. gada. Nesen apmeklēju Kuldīgas klientu apkalpošanas centru, kur ļoti atsaucīga darbiniece palīdzēja optimizēt manus pakalpojumus — atteikties no nevajadzīgajiem numuriem un interneta pieslēgumiem, kurus es neizmantoju. Klātienē viss tika noformēts korekti un pieklājīgi. Man palika viens aktīvs numurs ar neierobežotu internetu, un mans mēneša rēķins joprojām ir solīds — ap 99 EUR mēnesī.
Taču pēc tam sākās pilnīgs absurds. Man sāka zvanīt Bite darbinieki no Rīgas un agresīvā tonī pieprasīt "paskaidrojumus", kāpēc esmu pieņēmusi lēmumu atteikties no liekajiem pakalpojumiem! Saziņa atgādināja parādu piedzinēju nopratināšanu, nevis klientu servisu.
Kopš kuriem laikiem klientam, kurš maksā 99 EUR mēnesī un ir kopā ar uzņēmumu gandrīz 10 gadus, ir jāatskaitās un jāattaisnojas par savu personīgo naudu un izvēli? Es nevienam neesmu parādā.
Uz manu rakstisko sūdzību tika atsūtīta birokrātiska atbilde, kurā viņi paši oficiāli atzīst: "lēmuma pamatojuma sniegšana no klienta puses nav obligāta". Tātad uzņēmums pats apzinās, ka viņu darbinieki rīkojas pretlikumīgi un pārkāpj robežas, taču turpina piekopt šādu agresīvu praksi!
Šāda attieksme pret ilggadējiem klientiem ir absolūti nepieņemama un nekorekta. Iesaku visiem uzmanīties — tiklīdz vēlēsieties samazināt savus izdevumus, saņemsiet nevis pateicību par sadarbību, bet gan psiholoģisko spiedienu un nopratināšanu.