www.sudzibas.lv BITE Krāpšana

Bite - Krāpšana

Strādājot bites zvanu centrā pus gadu, sapratu ka kompānija tikai un māk krāpt, nodokļus pēdējos mēnešus nav maksājusi. Algas maksā mazāk nekā tas ir rakstīts līgumā. Vadītāji nemāk normāli runāt, brauc augumā, bļauj un aizķer tevi ar sliktiem vārdiem. Bonusus neviens nemaksā, kaut gan darba līgumā tas bija uzrakstīts. Pēdējā darba dienā netika izmaksāta alga. Ka arī baida tevi ar to ja nebūs pārdošanu un pusdienām neiesi. Darbinieku krāpšana un slikta attieksme pret darbiniekiem!

V

krāslavietiᛋᛋ 6 st atpakaļ

Lietuvieši visspār necien citus. Izsūc visas sulas un izmet, kā pārstrādātos atkritumus. Maximā tas pats. Lietuviešiem tāda politika...

V Veroniskais ķengaraga taksis 54 min atpakaļ

Atstrapoņila tevi beidzot tava iedomu draudzene?

krāslavietiss 6 st atpakaļ

Zvanu centra darbs ir ne katram pa spēkam. Ir tuvi čomi, kas gan lmt, gan bitē gadiem šansē.

krāsIavietiss 5 st atpakaļ

Paldies par brīdinājumu.

Lūdzu

P Palīgskolnieks neskaidrais 5 st atpakaļ

Ņemiet par labu

Pabrīdināšu Rudju, ka tu atkal traks. 16 gadus nelikties mierā.. Slims

krāslavietiᛋᛋ 2 st atpakaļ

Normāl sev zeltu uzskrūvēji...

Tātad trakais ludomāns - rudzinskas maņjaks gribēja nokopēt to, par kuru sūdzējās. Bravo, zemāk krist nav iespējams. saukšu tevi par krāslavieša sla*pu!

krāslavietiᛋᛋ 2 st atpakaļ

Kad uzzināsi kā uzskrūvēt sev plusus, pasaki man. :D

Rudzinska tevi atbloķēja feisbukā.. Oi, nē! Bet tu uzķēries! :D

yeaaaaah!

Par ko priecājies? Atkal beidzās tabletes un sāki savus varoņdarbus? Cik reizes esi noliecies manā priekšā? Tieši tā - visas! Kunksti citos saitos, kā bērns!

krāslavietiᛋᛋ 2 st atpakaļ

Иди нюхай Россликовскую бебру, чушпан!

Paprasīšu Rudzinskai, kas jums tur īsti bija un ielikšu šajā saitā viņas domas, ok? Vai aizvērsies un smilkstēsi stūrīti?

krāslavietiᛋᛋ 2 st atpakaļ

Всем п**** на Тебя, чушпан пробитый.

V Veroniskais ķengaraga taksis 55 min atpakaļ

Ok, āņu laizītāj! Tāpēc tevi pameta, jo tikai par to domāji!