www.sudzibas.lv BITE Klientu apkalpošana

Bite - Klientu apkalpošana

Šovakar saņēmu zvanu no Bites konsultantes(ja pat tā var nosaukt viņu) un viņa uzreiz sāka ar gudro skarbo balsi man teikt, ka aizejot nomainot operētāju es pasliktinu savu svanu kvalitāti.
Pirmkārt, kāda iemesla dēļ pat uzdrošinās ar klientu tā runāt un vai tiešām domā ka ar tādu attieksmi kā tai sievietei es tagad atgriezīšos, nekad dzīvē.
Otrkārt, tā ir mana izvēle kādēļ es mainu operētāju, man Bite gadiem neapmierināja, cerēju ka viņi ar laiku veiks izmaiņas, bet nekā un par to vēl dabuju gan Tukuma salonā sliktu attieksmi no Bites konsultanta, gan dienu vēlāk(šodien) pārmetumu ka es veicu sliktu izvēli un bez maz vai kā es uzdrošinos viņus pamest. Tas viss tik pamudināja vairāk sūtīt biti 5 mājas tālāk. Turpmāk skarbi runāšu ar konsultantiem, kas man zvanīs, jo necieņu pret sevi kā klientu man apnika ciest.
telf. nr. no kura man zvanīja: +37120707288

V