Baby Store - Krāpšana

14.maijā iegādājos velosipēdu savai 3,5 gadus vecajai meitiņai. Cena: 92,99€
15.maijā saņēmu ziņu, ka tieši šis modelis šobrīd nav pieejams, atsūtīja vairākus citus variantus, kur visi bija vismaz 50-60€ dārgāki. Atteicos, atbildes epastu nesaņēmu. Nākamajā dienā sūtīju sms un norādīto kontakttālruni, atbildi nesaņēmu.
19.maijā 9 min laikā veikalu centos sazvanīt 10 reizes uz četriem dažādiem mājaslapā norādītajiem nr. Divi no tiem neeksistē, divi “meta nost” un pārsūtīja uz balss pastkasti, lai atstāju tur ziņu, ko nedarīju. Devos klātienē uz veikalu, tur manā klātbūtnē sūtījumu atcēla. Tiku informēta gan mutiski, gan epastā, ka nauda tiks atgriezta 14 dienu laikā. Naudas nav. Devos vēlreiz uz veikalu klātienē, jo atkal uz zvaniem un epastu neatbild. Tur administratore par radušos situāciju smejas un saka “teorētiski mums ir laiks līdz rītam”. Naudas nav arī līdz rītam.
Esmu vērsusies Valsts policijā un PTAC ar oficiālu iesniegumu, kā arī pašam veikalam nosūtīju oficiālu naudas atgriešanas pieprasījumu. Atbildes, protams, nav.
Ceru, ka naudu atgūt izdosies.

A