Baby Store - Krāpšana

Diemžēl arī es esmu saskārusies ar BabyStore krāpniecisko darbību. No manis veiktā pasūtījuma 12 precēm saņēmu tikai 3- pārējās preces, bez mana akcepta vnk tikai piemeklētas IT KĀ alternatīvas. Cita firma, cita krāsa un tml..
Pasūtījumu nogaidīju apt. 2 nedēļas.Preci sūtīju atpakaļ, jo tas nebija tas, ko pasūtīju un par ko samaksāju naudu! Šobrīd gaidu naudas atgriešanu, ir jau pagājušas 14 dienas un tā nav atgriezta, ir pārkāpts Patērētāju Likums.
Diemžēl tikai vēlāk i-netā sāku meklēt atsauksmes par BabyStore un redzot TIK DAUDZ SŪDZĪBU- nesaprotu kā šāds veikals vēljoprojām strādā! !

Komentāros iesaka griezties ar iesniegumu Valsts Policijā, izskatās, ka to arī nāksies darīt, jo izskatās ar iesniegumiem/sūdzībām PTAC TIK UN TĀ šī iestāde turpina APKRĀPT savus klientus.

Manā gadījumā summa ir pietiekoši liela virs 100€, nauda vēljoprojām nav ATGRIEZTA!TĀ IR NAUDAS IZKRĀPŠANA! Un šajā gadījumā ir jāgriežas Policijā!

29.05.2025

Atbilde no Babystore.lv Pārstāvja atbilde 11 st atpakaļ

Sveiki!

Saprotam Jūsu sašutumu un atvainojamies, ka netika saņemta vēlamā prece.

Sakiet lūdzu - kāds ir pasūtījuma numurs?

Paldies

Papildināts Daira111 9 st atpakaļ

Vai Jūs reaģējat tikai uz publiskām sūdzībām? Jo uz manu e-pasta vēstuli atbildi neesmu saņēmusi un sazvanīt jūs nav iespējams! Pasūtījuma nr. 368722, steidzīgi gaidu naudas atgriešanu!

D

latv Debill 29.05.2025

Ahtung, komentatoram kraslavietim govs kūtī uzdirsa, kam sekoja kraslavieša agonija un dusmu izvirdums troļļojot komentos. Nabaga lops