Azliegt uzbekiem ieju latvija - Uzbekistānas krapnieki
SŪDZĪBA PAR KRĀPŠANU UN DOKUMENTU IZMANTOŠANU
Vēlos brīdināt citus par SOIBBEK ABDURAKHIMOV, FARID TULYIEV, NAZARBEK TURABOV un JURABEK NUNANOV rīcību.
Ar šīm personām tika uzsākta sadarbība saistībā ar viņu ierašanos Latvijā un nodarbinātību. Šim nolūkam tika kārtoti nepieciešamie dokumenti un veiktas ar viņu ierašanos un darbu saistītas darbības.
Pēc tam šīs personas neizpildīja iepriekš panāktās vienošanās, un man tika nodarīti finansiāli zaudējumi 2700 € apmērā.
Papildus tam manis sagatavotie un izsniegtie dokumenti tika izmantoti veidā, kuram es nebiju devis piekrišanu. Situācija ir saistīta arī ar dokumentiem, kas tika sagatavoti viņu legālai ierašanās un nodarbinātības nodrošināšanai Latvijā.
Man ir saglabāti dokumenti, sarakstes un cita informācija, kas apliecina notikušā apstākļus.
Publiski brīdinu citus darba devējus un personas būt ļoti uzmanīgiem, uzsākot sadarbību ar:
SOIBBEK ABDURAKHIMOV
FARID TULYIEV
NAZARBEK TURABOV
JURABEK NUNANOV
PRASĪBA PAR ZAUDĒJUMU ATLĪDZINĀŠANU
Pieprasu, lai SOIBBEK ABDURAKHIMOV, FARID TULYIEV, NAZARBEK TURABOV un JURABEK NUNANOV atlīdzina man šīs situācijas rezultātā radītos 2700 € zaudējumus.
Pieprasāmā summa: 2700 €.
Ja zaudējumi netiks atlīdzināti, paturu tiesības vērsties kompetentajās iestādēs un izmantot visus manā rīcībā esošos dokumentus un pierādījumus savu interešu aizsardzībai.
Visa informācija un pierādījumi nepieciešamības gadījumā var tikt iesniegti kompetentajām iestādēm.
Pietiek vienteiz šiem degredantiem laut braukt uz latviju!