www.sudzibas.lv Auto Rīga Krāpšana- Slikta kompānija- NEIESAKU NEVIENAM.

Auto Rīga - Krāpšana- Slikta kompānija- NEIESAKU NEVIENAM.

Man pēc 3 gadiem-( Vēstule no tiesas-par parāda atmaksu) Atbilde vienkārša: Piesaistīšu Televīziju lai iedotu "labāku " reitingu... par neejošu iesmērētu auto , kad izbraucot ārā no šī plača pat riepas nebija tehniskā kārtībā nācās mainīt visu no nulles. Beigās vēl motors sāka kūpēt . adevu atpakaļ solīja kad sataisīs . es pateicu Paldies, šis vairs nav aktuāli... Pēc 3 gadiem _ ESMU PARĀDĀ GANDRĪZ 2 K.
Lai tagad iet uz maksimālo. piesaistīšu visus interneta un TV mēdijus un likšu pretī :)

02.06.2025

S

latv Debill 02.06.2025

kraslavieša troļļa vietēja komentatora perdaka degšana rit pilnā sparā, veicinot ārā temperatūras kāpšanu. Tad kad tiks izolēts un deportēts uz kautuvi, iestāsies miers un klimatiska norma

krāslavietiss 02.06.2025

Neraudi, invalīda smadzene!

latv Debill 02.06.2025

apganīt kraslaviešu radiņus, un īpaši viņa mamku =katra latvieša goda darbs

latv Debill 02.06.2025

trolli-komentāru bio-atkritumu kraslavieti d-e-n-a-c-i-f-i-c-e-t= labi un gaumīgi padarīts darbs un svēta laime pasaulei

latv Debill 02.06.2025

kurš pēdējais pie provinces pab*ras kraslavieša mamkas pišanas rindas?