www.sudzibas.lv Aboutyou Neatgriež naudu

Aboutyou - Neatgriež naudu

Iegādājos no aboutyou.lv 100% kašmira Polo Ralph Lauren džemperi ''Julianna'' bēšā krāsā. Tika atsūtīts brūns džemperis, kas pēc sajūtām bija kokvilnas nevis kašmira, bija saīsināts un plata, nepieguļoša fasona. Parasti, kad izņemu sūtījumu, man nemaz nav laika uzreiz uzmērīt, un nolieku līdz parādās brīvs brīdis. Šoreiz jau izņemšanas dienā uzmērīju džemperi un ar šausmām konstatēju, ka ir atsūtīta pilnīgi cita manta. Uz etiķetes bija rakstīts 100% kašmirs- bet tā bija kokvilna ne kašmirs. Pieļauj, kāds pasūtīja kašmira džemperi un kokvilnas, nomainīja etiķetes un aizsūtīja atpakaļ kokvilnas džemperi, kā kašmira. Tādējādi veicot zādzību. Zvanā informēju aboutyou, ka džemperis ir kokvilnas, cita krāsa un piegriezums, bet etiķete saka 100% kašmirs un gaiši brūns. Viņi tikai informēja mani, ka ir notikusi kļūda un lai to arī uzrakstu uz atgriezšanas veidlapas. Tā arī izdarīju. Atgriezu sūtījumu. Kopā ar šo džemperi atgriezu arī citu mantu par ko man pārskaitīja atpakaļ līdzekļus 21.05.2025. Bet ne par džemperi. Kurš nebija lēts. 23.05.2025. man atgieza naudu par atgrieztu mantu, ko atgriezu vēlāk nekā džemperi. Šodien 26.05.2025 ir pēdējā 14 dienu naudas atgriezšanas diena. un līdzekļu nav manā kontā. Tā kā man tika atsūtīta apmainīta ( nepareiza) prece, uztraucos vai vispār atgūšu naudu. Šī gada laikā no aboutyou esmu saņēmusi cauru kašmira cepuri- par kuru ziņoju un atkal uztraucos vai tik es nebūšu pataisīta pat vainīgo un man neatgriezīs naudu. Tommy Hilfinger T-kreklu, kuram bija griezta nost aizmugurējā etiķete tādejādi sagriežot arī audumu-T-krekls kurš tūlītās būs caurs. Acīmredzot, lai izietu ārā ar šo T-kreklu. Iegādājos 100% vilnas kleitu, bet man atnāca 100% poliestera kleita. Kā arī iepkriekš bija gadījums, kad iegādājos IBANA firmas ādas bikses, un man vienkārši atnāca viltojums- tās nebija pat ādas bikses un izmērs realitātē bija xs. Viltojumi, nepareizas preces vai preces, kuras jau ir sabojātas (acīmredzot) lietošanas dēļ man atnāca Neiesaku šo kompāniju, jo viņi nepārbauda atpakaļ atgrieztās preces. Un ja Jūs būsit persona, kurai trāpīsies, viltota, sabojāta, vai nepareiza prece. Jūs varat būt tā persona, kura samaksā par to no savas kabatas. Un tie ātrāk būs simti, jo bojātas un ''nepareizas'' ir firmas un dārgākas preces. Pat ja es atgūšu savus simtus par to džemperi, uzskatu ka nav vērts bojāt savus nervus uztraucoties, zvanoties un interesējoties. Un situācija, ka mantas pieņemot atpakaļ netiek pārbaudītas ir absurda. Salīdziniet paši, vai džemperus tiešām bija tik grūti atšķirt.

M