29821340 tirgo mobilos telefonus Imantā. Tiekas pie Mego Dammes 46 - Krāpšana, telefonu defekti ir ļoti nopietni

Jauns vīrietis, runā krieviski. Liek sludinājumus ss.com, tirgo lietotus mobilos telefonus, tai skaitā apple.
Tikšanos nozīmē Imantā, pie veikala Mego, Dammes ielā 46. Pajautājot, kādi defekti ir telefonam, par ko ir jāzina, lai prognozētu iespējamās remonta izmaksas, vīrietis atbildēja, ka viss ir kārtībā, telefons ir tikai nedaudz saskrāpēts, jo ir glancēts, bet līdzi tiek dots vācińš.
Vizuāli pārbaudot telefonu uz vietas, likās, ka viss ir labi. Taču vakarā pamanīju, ka pārāk ātri “nosēžās” batarija, neskatoties uz to, ka tā ir nesen samainīta. Pārbaudot telefonu pie meistara, noskaidrots: ladēšanas ligzda jāmaina, lādētājs neturās; displejs nomainīts un kīniešu, nepareizi savienots, trūkst savienojumi, rezultātā “ēd” 2-3 reizes vairāk energijas; bararija ir lēta, kīniešu, ilgi arī neturēs. Ar mani kopā vēl viens pāris pirka no vińa 6iphone, domāju tur bija līdzīga “shēma” un telefons bija sliktā stāvoklī.
Esiet uzmanīgi.
Cilvēks ir krāpnieks. Sludinājumu ir ievietojis arhīvā un vēl samainījis bildes un telefona cenu, attiecīgi vairs nevar redzēt to telefonu, kuru vińš faktiski ir pārdevis.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes