www.sudzibas.lv 220.lv Maldināšana par piegādes-nepiegādes termiņu

220.lv - Maldināšana par piegādes-nepiegādes termiņu

Maijā pasūtīju vienu aizkaru inernetveikalā 220.lv ar nolūku saprast vai ir kvalitatīvs un ja būs slikts, atgriezt to atpakaļ. Kvalitāte ok, sūtīšu otru 30. maijā un te sākas! Ilgāk par mēnesi sūtījuma nav un tik sola ka būs. Pēc 38 dienām atnāk e-pasts, ka pēc mana pieprasījuma (MELI) viņi atcel pasūtījumu un veiks naudas atmaksu. Pie tam uzdzēš (!) no mana profila pasūtījuma sadaļas ierakstu par šo pasūtījumu!
Paskaidroju situāciju, ka man nav vajadzīgs 1 aizkars un ja viņi nespēj nodrošināt man solīto otro, gribu aizsūtīt atpakaļ pirmo aizkaru un dabūt naudu par to. prece nebija lietota. Bet viss notiekas tā, kā KRĀPNIEKAM PIENĀKAS! Atrakstīšanās un viss. Interesanti, ka šī prece viņu veikalā 220.lv ir joprojām pieejama sūtīšanai un ar nedēļas ilgu piegādes laiku. KRĀPNIEKI!
Nekad vairs neiepirkšos šai bodē un citiem neiesaku. 220.lv ir SLIKTS SERVISS.

Atbilde no interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 42 min atpakaļ

Labdien! Atvainojamies par nepatīkamo iepirkšanās pieredzi. Lai izskatītu Jūsu situāciju, lūdzam, precizēt pasūtījuma numuru, minot to šeit, vai sazināties ar mūsu virtuālo asistentu, kas izvērtēs radušos situāciju. Lūdzam doties uz https://220.lv/lv/ . Ar cieņu, 220.lv

I