Zevs auto - Slikts serviss, melo acīs skatīdamies
Tātad, es šaja autoplacī iegādājos auto, redzēju sludinājumu ka tikko izieta svaiga skate un pie mašīnas kapota neko sliktu neredzēju, braucas patiešām labi. Bet liela problēma ir tāda ka viņi noklusēja, ka automašīnai tek eļļa, antifrīzs, un motorā lapas. Par šo uzzināju kad aizvedu auto un apkopi.
Un neticu ka šeit neviens to nezināja. Necilvēcīgi ka nepateica par šādām problēmām. Un kad uzzvanīju un sacīju par šīm problēmām viss ko man atbildēja bija “es tur neko nevaru darīt un ta teikt pasūtīja di*** “
Piedāvāju auto aizvest atpakaļ un apmainīt pret citu bet uz šo tika sniegta atbilde NĒ.
Un vienīgais arguments bija, (Auto ir jauna skate)
Un tur atkal rodas jautājums, kādi inženieri palaida šādu auto ar jaunu skati ?!
Auto13 un Zeva auto ir viens un tas pats kantoris. Līdzīgi kā Tev 2025.gada janvārī iegādājos Volvo ar tiko svaigi izietu skati pa 0, pēc 200km konstatēju, ka motors ēd eļļu, gandrīz 1L uz tiem 200km. Zvanijos, rakstiju epastus- atbilde viena, neko nevaram darīt, nopirki pats vainīgs, vari sūdzēties kam gribi. Uzrakstīju PTAC iesniegumu. Lai oficiāli fiksētu defektu aizdzinu volvo pie oficiālā dīlera, kur apstiprināja ka dzinējs beigts un piebilda ka šī pati mašīna divus mēnešus pirms es to iegādājos bijusi pie dīlera uz servisu un tas viss jau bijis konstatēts.
Valdlauči, Sarma, Auto13, Zeva auto. Krāpnieki, nepērciet tur auto, izskatās ka tirgoņi ar tiesāšanās pieredzi un savu vainu neatzīs lai gan tas būs acīmredzami.