Zanes Bergas doktorāts - Par attieksmi
Sūdzība par Zanes Bergas doktorātu Jelgavā
Vēlos brīdināt citus vecākus, kas apsver iespēju reģistrēt savu ģimeni Zanes Bergas doktorātā Jelgavā. Mēs ar ģimeni esam pacienti šeit jau daudzus gadus, un iepriekš pie dakteres Baibas Baķes viss noritēja korekti – bija pieejamas akūtās stundas, viegli sazvanāma reģistratūra un iespēja tikt pie pašas dakteres.
Diemžēl pēdējo gadu laikā, kopš daktere Baķe vairs nepieņem, situācija ir būtiski pasliktinājusies. Īpaši pēdējos sešos mēnešos ir praktiski neiespējami sazvanīt doktorātu. Telefons netiek celts pat tad, kad redzami zvani ienāk reģistratūrā. Pati esmu vairākkārt ieradusies ar slimu bērnu, cerot veikt pierakstu klātienē, bet sastopos ar vienaldzīgu attieksmi no administratores puses.
Vēl lielākas bažas raisa ārstniecības kvalitāte – mainās personāls, un vienu brīdi bērnus pieņēma ārsts vīrietis, kura attieksme un kompetence šķita ļoti zemā līmenī. Netika sniegts skaidrs slēdziens vai ārstēšanas plāns, komunikācija bija pavirša un neprofesionāla.
Šobrīd šo iestādi nevaru ieteikt nevienam, kuram svarīga ir savlaicīga un profesionāla medicīniskā aprūpe, īpaši bērniem.