www.sudzibas.lv VSAA Slikts serviss

VSAA - Slikts serviss

Sakarā ar gaidāmo ģimenes pieaugumu 16.09.2025 nolēmām aiziet uz konsultāciju VSAA nodaļu Mārupes iela 1, lai varētu uzdot sev interesējošos jautājumus. Pirmā problēma - tā kā bija daudz cilvēku un rindā gaidīt negribējās, nolēmu piezvanīt uz norādīto tālruni un pierakstīties uz noteiktu laiku, bet mani gaidīja pārsteigums! Piezvanot uz telefona numuru 67600651 atskan automatiskais paziņojums "Sveiki piezvanījāt uz VSAA...gaidiet savienojumu" un klausule tiek nomesta. Sanāca sazvanīt tikai caur kopējo numuru, kur jau iedeva citu numuru kas strādāja.

Nolēmam tomēr nogaidīt rindu lai šodien tiktu - labāk nebūtu nākuši vispār. Cilvēks kas apkalpoja tajā dienā 178 numuru bija vai nu slinks, vai nu nekompetents. Jautājums bija par maternitātes pabalstu un tā izmaksu. Ja īsumā - konsultante teica ka neko neskaitīs (to pat viņu portāls piedāvā izdarīt bez problēmām!) un rupji sakot sieva paliek 2 mēnešus bez naudas, jo B lapa nav aizvērta, to viņa secināja no zila gaisa pat nepārbaudot.

Atbraucot mājās youtube atradām video kurā visu labi paskaidroja un izrādās mierīgi varējām rakstīt iesniegumu par pagalsta piešķiršanu - kas arī tika izmaksāts, jo B lapa bija ciet!

Tātad ir jautājums, vai tāda institūcija vispār vajadzīga kas nespēj pat normāli palīdzēt, ja to var lieliski aizvietot ar māksligu intelektu.

A