Veselības Centrs Pļavnieki - Inesa Potapenkova - Pacienta tiesību pārkāpums
Man bija steidzami jānonāk pie ginekologa. Redzēju, ka par šo ārsti ir daudz sūdzību, taču pats tuvākais pieraksts bija tieši pie viņas, un man nebija citu variantu. Es pieteicos pie viņas uz vizīti par 67 eiro, viņa mani apskatīja, nozīmēja ārstēšanas kursu un izrakstīja vajadzīgos medikamentus. Tie man nepalīdzēja, un es nolēmu atkal pieteikties pie viņas, taču šoreiz bija brīva vieta par 4 eiro. Kad es ierados pie viņas uz pieņemšanu, viņa jau no pirmajām sekundēm bija agresīvi noskaņota un rupjā formā izdzina mani no kabineta, pasakot, ka neko nedarīs un viņa nedomā mani ārstēt par 4 eiro, lai gan man bija akūta situācija un viņa zināja manu problēmu, viņa vienalga mani izdzina.
No ārstes rīcības kļuva acīmredzams, ka viņas interese par pacientu aprobežojas tikai ar komerciālu labumu (maksas vizītēm), nevis medicīniskās palīdzības sniegšanu.Par Inesu Potapenkovu jau vairāku gadu garumā parādās arvien vairāk negatīvu atsauksmju un sūdzību ne tikai šeit, bet arī citos portālos.
Saistībā ar šo rodas pamatots jautājums medicīnas iestādes vadībai: kāpēc attiecībā uz šo darbinieci joprojām nav veikti nekādi pasākumi? Regulāra jaunu sūdzību parādīšanās publiskajā telpā pierāda, ka ārstes destruktīvā uzvedība ir sistēmiska!