www.sudzibas.lv Ventspils poliklīnika Algers Brūveris - slikta attieksme pret pacientu

Ventspils poliklīnika - Algers Brūveris - slikta attieksme pret pacientu

Vēlos izteikt sašutumu par vizīti pie ķirurga Algera Brūvera. Abas ar omu likām lielas cerības, ka viņš varēs palīdzēt, taču pretī saņēmām sliktu attieksmi un jautājumu : "Ko Jūs gribat, lai es daru!? Es visiem klāt nevaru izstāvēt! " Bijām šokā par tik necilvēcisku un vulgāru attieksmi. Nevarējām uzdot arī nevienu sev interesējošo jautājumu un uz viņa jautājumiem bija jāatbild ar "jā" vai "nē". Lieki piebilst, ka visas vizītes laikā viņš košļāja košļājamo gumiju.
Nevienam neiesaku vērsties pie šī mediciīnas darbinieka, tikai izniekosiet savu laiku. Skumji, ka omai bija jāizziet no kabineta ar asarām acīs.

I

Laura Jautrule 22.12.2025

Ļoti skumji to lasīt. Pacientiem, īpaši senioriem, pienākas cieņpilna un saprotoša attieksme, nevis rupjība un pazemojums. Šāda uzvedība no mediķa puses ir nepieņemama. Ceru, ka šī situācija tiks izvērtēta un ka Jūsu oma saņems palīdzību pie cita, empātiskāka speciālista. Paldies, ka dalījāties — cilvēkiem ir jāzina.