Velga Sudraba - Krāpšana
Apmeklēju doto "ārstu mazliet vairāk par pus gadu, pa šo laiku mana atkarība tikai pastiprinājās. Tā vietā lai strādātu ar mani, sesijas ātri pārauga vai nu strīdos, vai sarunās ne par ko. Tā arī nesagaidīju nekādu terapiju - vai nu tikai piedāvātas metodes, kas jau mēģinātas un izrādijās neefektīvas, vai arī deva uzdevumus, kurus dotajā brīdī nespēju veikt un rezultātā par to tiku apsaukāts un "bulijots". Es nezinu kas tā par metodi, sist pa kājām tam, kas nevar piecelties, bet deva tas tikai pretējo efektu un mana atkarība tikai pastiprinājās un kopējais stāvoklis pasliktinājās.
Kopumā ļoti neprofesionāla attieksme - bieži lielijās kā viņa izglābusi simtiem narkomānu, kā "parkārtojusi smadzenes" tā, ka viņi nekad vairs nelietos u.t.t., u.t.m.l. Izmantoja dīvainas metodes, piemēram radīja strīdus lai pēc tam man pateiktu, ka es tajā situācijā rīkojos kā kāds varmāka no manas bērnības, kā arī kopumā var teikt - klausijās un komentēja manis stāstīto, bet neņēma manis stāstīto informāciju par nopietnu - bieži dzirdēju "nu jau, nu jau", vai kādus smīnus.
Par cik pati nav psihiatre, zāles nekādas nevarēja izrakstīt, bet kad par šo runājām iedeva kontaktus cilvēkiem kas vairs nestrādā, vai mēnešiem neceļ telefonu. Noliedza citu ārstu vai Veselības Ministrijas metodes, pretī nepiedāvājot neko.
Kopš neapmeklēju Sudrabu, mans stāvoklis ir uzlabojies, esmu arī sācis apmeklēt citus ārstus - profesionāļus. Šobrīd nelietoju. Ja salīdzina Sudrabas un manu šā brīža ārsta metodes - varu apgalvot ka Velga Sudraba ir krāpniece un nesniedz nekādu pakalpojumu - Jūs viņai maksājat par viņas ego celšanu un sevis noliegšanu.
Paldies, ka atklāti dalījāties ar savu pieredzi. Ārstēšanās procesā, īpaši atkarību gadījumā, pacientam ir nepieciešams drošs, cieņpilns un profesionāls atbalsts, nevis pazemošana vai manipulācijas. Aprakstītā attieksme un “metodes” raisa nopietnas bažas par profesionālo ētiku. Priecē, ka, pārtraucot šo sadarbību un vēršoties pie citiem speciālistiem, Jūsu stāvoklis ir uzlabojies — tas vien jau daudz ko pasaka. Novēlu izturību un spēku turpināt iesākto ceļu, un ceru, ka šī pieredze pasargās arī citus.